HOW MUCH does Facebook pay you when you spend a lot of time to make it a billionaire while you're poor? Do you want to conquer FaceBook, Google, or any social you are using and make them pay you hard currencies for using them? That has a DYNAMIC SYSTEM. Contact Me! GET INSIGHTS ON HOAS ABOUT FACEBOOK.

Dinamikus Otletek: Dinamikus Ötletek Magyarul!

Dinamikus Otletek: A dinamikus ötletek pontosan megmutatják, hogyan kell megmenteni a világot! A klasszikus rendszerek megszüntetésének és a kezdeti tömegrendszerek létrehozásának módszereit jól ismertették a tömegek új korszakának beindításában való részvétellel, amelyet veterán aktivista, újságíró és Khalid Mohammed Osman költő hozott létre.

hoa-politicalscene.com/dinamikus-otletek.html - Dinamikus Ötletek: A föld ég, az égboltot és a légkört ipari szén-dioxid, veszélyes hulladékok és mikrobiális, nukleáris és vegyi fegyverek mérgezik.hoa-politicalscene.com/dinamikus-otletek.html - Dinamikus Ötletek (Dinamikus Otletek): A föld ég, az égboltot és a légkört ipari szén-dioxid, veszélyes hulladékok és mikrobiális, nukleáris és vegyi fegyverek mérgezik. Mit fogsz tenni vele, mint egyén? "Gondolj globálisan, járjon el helyileg". Lépjen kapcsolatba Khalid Mohammed Osman veterán aktivistával, újságíróval és költővel, hogy tanítsa meg, hogyan kell megmenteni a világot olyan emberekkel, mint te. Csatlakozás az Afrika szarvának hálózatához.

A dinamikus ötletek az elme hatalma egy rövid mondatban. Részletesebben ... itt megyünk:

Ezeket a dinamikus ötleteket arra törekszik, hogy megőrizzék a pozitív nézőpontot, amikor megvizsgáljuk a mai világban felmerülő összes problémát, és követjük a történelemünket (pl. Mikor fordultak elő? Melyek a legfontosabb okok? Hogyan mindenhol hatással lehet a mindennapi életünkre?)

Töltsön időt ezen az oldalon, hogy alaposan és figyelmesen olvassa el, a dinamikus ötlettel (Dinamikus Otletek) rendelkező megvalósított oldalakkal együtt, és fontos szerepet tölt be életében, a szeretett emberek és a világ többi embere életében. Mindenki megköszönni fogja ezt és áldott lesz, kedvesem.

Az ilyen ötletek dinamikája!

Ennek a dinamikus koncepciónak a dinamikus céljait, valamint a dinamikus elveket és a dinamikus módszereket néhány, az általam feltalált dinamikus fogalom határozza meg, például a tömeg korszakának dinamikus koncepciója, amelyről a hetvenes évek során sokat gondoltam, és a dinamikus koncepció a mártír fa. amelyet a kilencvenes évek elején egy nagy, a környezet fenntartására irányuló közprojektnek hajtottam végre, majd ismét visszatértem a tömegkorszak dinamikus koncepciójához, az éghajlatváltozás súlyos hatásai után.

Szeretem jobban a havat, mint az esőt és a nap meleget, és sírtam, amikor láttam, hogy ez eltűnik sok havas földről, az eső és a nap rendkívül sok problémát okoz (pl. Szökőár). Figyelemre méltó, hogy a pandémiák terjedése valószínűleg sok szkeptikus nézetet idéz elő, valamint a nem-egészséges ételekkel és vizekkel megmérgezett bolygó hatásait.

Ez a fontos tény megemlítve annak biztosítása érdekében, hogy a dinamikus ötletek (Dinamikus Otletek) a globális fejlődés fontos eszközévé teszik a világ megmentését, annak ellenére, hogy úgy érzi, hogy gyenge egyén vagy, és nem tehet semmit az éghajlatváltozás utáni rossz változásokkal! Ezekből az ötletekből adsz erőt.

Szünet dinamikus ötletekkel a Mártír fán ...

A dinamikus ötletek általános koncepciója és összekapcsolása!

Minden dinamikus ötlet különböző projekteket hoz. Ez nem egy elméletből, hanem a gyakorlatból származik, és sok gyakorlatunk van itt, hogy kiderítsük, hogyan működnek a dinamikus ötletek (Dinamikus Otletek) sok projekt előállításához. Ezért minden dinamikus ötlet tudat ereje.

Az első dolog, amit észre kell venni, hogy a dinamikus ötletek (Dinamikus Otletek) nem korlátozódnak a tömegek korszakának megteremtésére és vezetésére, hanem inkább hozzáférést biztosítanak a tömegmozgalom létrehozásához, vezetéséhez és tevékenységeihez, hogy az egész világon győzelemhez vezessen.

Ezeket a dinamikus ötleteket (Dinamikus Otletek), amelyeket itt olvas, és amelyek a szlogenekben láthatók, jól keresik és kutatják annak érdekében, hogy javítsák a regionális és globális megértést, valamint hogy a globális problémák nagyon fejlett politikai megértését beépítsék a tömegek fellépéseibe az összes létrehozott probléma megoldása érdekében. a klasszikus politikai pártok uralkodó elitje által.

A dinamikus ötletek három részből állnak. Az egyik szakasz a kifejezés bevezetése, a második szakasz disszertáció a „KLASSZIKUS POLITIKAI PÁRTOK KORSZAKÁRÓL” és a „TÖMEGES KORSZAK” témájáról szól, a harmadik rész pedig a bevezetés folytatása, összekapcsolva a „Mártírfa” gondolatával. A háttérről egy második oldalon olvashat. Tehát nézd meg a magyar és más nyelveken található INTERVALUM egyik linkjén.

Megjegyzés a folytatás előtt: Nyelvi hibák jelentkezhetnek ebben a magyar változatban. Ha itt helyesírási hibákat olvas, figyelembe véve ezt a nyelvi problémát, akkor használja a megjegyzés linket a hibákat tartalmazó bekezdések kijavításához. A hibákat akkor láthatja, ha elolvassa az angol verziót, és összehasonlítja azt a magyar változattal. Nagyon köszönöm, kedvesem.

Mit értek a tömegs korszakán? És miért van ez a tömegek korszaka?

A következő két kérdésre és a projekttel kapcsolatos további kérdésre a következő (Dinamikus Otletek) dinamikus ötletekkel válaszolom, magyarul:

A tömegek mindig is voltak a kormányok megválasztásának dinamikus hatalma a parlamenti szavazási folyamaton keresztül a világ különböző részein, kivéve néhány országot, amelyek tekintélyelvű rendszerrel rendelkeznek.

A tömegek e valós és befolyásos hatalma ellenére világossá vált, hogy a megválasztott kormányok mindig a kormányokat vezető kormányzó elitcsoportok mellett dolgoznak. Ez azt jelenti, hogy ezek az uralkodó elit figyelmen kívül hagyta a tömegek követelményeit.

Valójában az, amit ezen uralkodó elit csinál, azt mutatja, hogy nem teljesítik a tömegek követelményeit, és nem a tömegek szolgálatában állnak, akik a tömegek javára választották ki jelölteket, hanem a saját érdekeiket szolgálják.

Amióta mindig történt, hogy a tömegek a kormányokat úgy választják meg, hogy a tömegek javára cselekedjenek, ám végül azzal járnak, hogy olyan kormányokkal rendelkeznek, amelyek csak kormányzó elitként működnek a saját érdekeik érdekében. A kormányok többségének középpontjában az uralkodó elit érdeke áll.

Ez a fenntarthatóság elhanyagolásához vezet számos területen, beleértve az éghajlatot, a környezetet, az egészséget és még a tömegek jólétét is.

Ez tehát azt jelzi, hogy véget kell vetni a klasszikus politikai pártok korszakának. Ez azt is demonstrálja, hogy el kell indítani a "tömegek korszakát" a dinamikus ötletek politikai oktatásának módszerével ezen a forradalmi úttörő weboldalon. Ehhez iratkozz fel a "HOA Political Scene Newsletter", amely a Afrika szarvának hálózata hangja "Horn of Africa's Network".

A megfelelő helyen és a megfelelő felfedezés útján leszel, hogy lépéseket tegyen a világ problémáinak megoldására. Igen, ez a világod.

Amint látja a dinamikus ötletekről (Dinamikus Otletek), emberi célja van a helytelen politikai gyakorlatok kijavításához.

De a klímaváltozás fedezte fel a nemzetközi kormányok korrupcióját!

A kudarc nem csak a CPVID-19.

Valójában az éghajlatváltozás, amelyet a klasszikus politikai pártok uralkodó elitének ezek a kormányai hoztak létre, sebezhetőbbek az embereknél, mint más katasztrófák, például gazdasági válságok, a világ minden tájáról ösztönző konfliktusok, valamint azoknak az országoknak a korrupciója, amelyekben szerepet játszanak, és amelyek korruptá váltak.

Ez egyértelmű szempont a dinamikus ötletek (Dinamikus Otletek) szempontjából, amikor folytatja az 1980-as évek utáni világunkkal történt változások olvasását és vizsgálatát.

Tehát ezekből a hihetetlenül rossz helyzetekből, amelyeket az újságírói munkám során vizsgáltam a világban, visszatértem az ötlethez, amelyet már régóta a tömegekről ismertem. Mielőtt ezzel a kérdéssel foglalkoztam, ezt a kifejezést többször használtam a szudáni forradalom "Sudanese Revolution" során a (Jafar al-Numeri) diktátoros rendszerével szemben az 1970-es és 1980-as években, a diktátor bukásáig.

Szünet dinamikus ötletekkel a szudáni forradalomról ...

hoa-politicalscene.com/dinamikus-otletek.html - Dinamikus Ötletek: Valójában a demokrácia sok formája, amely a világ minden táján megvan, a demokrácia kliséje, mivel a klasszikus politikai pártok...hoa-politicalscene.com/dinamikus-otletek.html - Dinamikus Ötletek (Dinamikus Otletek): Valójában a demokrácia sok formája, amely a világ minden táján megvan, a demokrácia kliséje, mivel a klasszikus politikai pártok uralkodó elitének érdekeit szolgálja, de nem a tömegek érdekeit. Ez megköveteli a tömegektől, hogy kövessék a tömegek korszakának LPE-jét az éghajlat, a természet és az egészség fenntartása, a gazdasági és emberi válságok megoldása és a világ minden helyének jobbá tétele érdekében.

A diktátor bukása elõtt a Szudáni Testvériség Szudánban - NIF "Muslim Brothers of Sudan" vezetõje imámmá tette õt, és nagy képességekkel felruházta a diktátort az emberek levágására, amputálására és levágására. Együtt ezt teszik, a Sharia törvényeknek hívják, bár a NIF vezetõje tudta, hogy a katonai diktátor eretnekség és punk.

Szünet dinamikus ötletekkel a szudáni muszlim testvérekről ...

Abban az időben sok éven keresztül menekültem a totalitárius rezsimtől, mielőtt a saría törvényeket végrehajtott volna, az eritreai Népi Felszabadítási Front (EPLF) felkeresett velem az 1970-es években, miközben a front elindította az Eritrea Etiópiából való felszabadítási műveleteit. Felvették a kapcsolatot velem, és számos politikai kérdést megvitattunk az Afrika szarvának helyzetével kapcsolatban.

A politikai vonal miatt a front rajongója lettem. Megkértek, hogy segítsek nekik a médiamunkában, és ezt az eritreai forradalom érdekében tettem. Az (EPLF) az irodalomban a "tömegek" kifejezést használja Eritrea felszabadításához, és abban az időben rájöttem, hogy a "tömegek korszakának" kell lennie, tehát ezzel a kifejezéssel jöttem és használtam, és olyan hívővé váltam, aki támogatja az eritreai államokat forradalom a győzelemig és azon túl.

Eritrea felszabadítása után Asmarában "Asmara" dolgoztam az 1990-es években. Ugyanezt a „tömegek korszaka” kifejezést használtam a tömegek számára nyilvános projekt kidolgozására. A projekt neve a Mártír fa "Martyr's Tree" volt. A tömegek megvilágításával a mise megvilágításának módszerét használtam a mártír fának ültetésére.

A projekt részeként elfoglaltam az eritreai tömegek vezetését, hogy több mint ötmillió "mártírfának" nevezett fát ültessek. Nyilvánvalóan nagyon elfoglalt voltam az eritreai környezet fenntartására irányuló projekt kidolgozásán is, és személy szerint nagyon reméltem, hogy támogatni fogja a regionális és globális környezetet.

Egy intervallum a dinamikus ötletekkel a környezetvédelmi projekten ...

"Gondolj globálisan, cselekedj helyben" mottója azóta etikai útmutatásként szolgál nekem, mint az egész emberiséget szolgáló intellektuális szellem. Nyilvánvalóan a létrehozásuk napja előtt éreztem magam. Nézd meg azt a dátumot, amikor elkezdtem dolgozni ezzel a mottóval. Volt egy értelmiség, aki a környezeti létezése előtt Patrick Geddesnek hívta fel a skót várostervezés során, amelyet 1915-ben a "Városok az evolúcióban" restauráltak.

A kifejezés valódi használatát azonban David Ross Browernek, a "Föld barátai" alapítójának, 1971-ben, Rene Dubosnak, 1977-ben, Jacques Ellulnak és Frank Feather-nek tulajdonította a "Globális gondolkodás, cselekedet" jelmondata alatt tartott konferencián. Helyileg "1979-ben, amelyen keresztül megnyerte a szlogen apaságát.

Miközben elfoglaltam a dinamikus elképzeléseimmel a projekt megvalósítása érdekében, Eritrea Nemzeti Környezetének létrehozását is terveztem, elsősorban az Eritreai Munkaügyi Szövetségben szervezett találkozók révén, ahol keményen dolgoztam, hogy 2 tagot összegyűjtsem más szakszervezetekből. koordinátorok lenni a környezetvédelmi szervezetben.

Olvassa el a "Környezet" és a "Környezetvédelem" oldalakat, hogy többet megtudjon erről a projektről és annak dinamikus ötleteiről. Az erőfeszítések elképesztő voltak. Néhányan elkezdtek beszélni arról, hogy politikai pártot akarok indítani. A irigy emberek annyit mondtak. Tehát a hatóságok úgy döntöttek, hogy a saját maguk készítették el a projektet.

Mindezt miközben emlékeztettem a „Mise korszakának” koncepciójára, amikor arra a következtetésre jutottam, hogy ennek a fogalomnak történelmi és filozófiai stabilitása van számomra, ezért használom ezt az időszakot. Ezért a "tömeg korszak" fogalmának történelmi filozófiai háttere van a fejemben.

Sikeres gyakorlatokkal is rendelkezik. Ezért emiatt használom itt ebben a nagyon érzékeny időszakban az összes, ami benne van, például a hó eltűnése sok országból, amelyet pandémiák és más válságok követnek.

Ezek a figyelemre méltó jelek is megválaszolhatják a kérdést: "Miért van a tömegek korszaka?" Ennek az időszaknak a szükségessége, hogy "a tömegek korszaka" legyen, az az, hogy a uralkodó elit elhanyagolta a tömegek vágyait, elvárásait, reményeit és törekvéseit. A világ minden államában uralkodó elitnek klasszikus politikai pártjaival nincs kötelezettségvállalása választókerületeik, a tömegek iránt.

Hasonlítsa össze a két globális korszakot, hogy megnézze a katasztrófák mennyiségének különbségét

Ahhoz, hogy mindezt olyan módon tudjuk, amely nem hagy kétséget, jobban össze kell hasonlítani a világ két politikai korszakát, a "hidegháború" korszakát és a modern korszakot, amelyeket "új világrendnek" hívnak. Lát-e valamilyen rendet a világ ezen összes katasztrófájában?

Inkább ezt mondanám mindenkinek, aki tudományos gondolkodással rendelkezik, aki képes bölcs módon gondolkodni. A "hidegháború" alatt nem volt több gazdasági válság, mint most, az "új világrend" idején. Ugyanezen összehasonlítás után hasonlítsa össze mindkét korszak háborúit és humanitárius válságát.

A legfontosabb dolog, hogy figyelmet fordítsunk az éghajlatra és az emberi egészségre a két korszakban. Gondolj dinamikusan. Szerezzen be dinamikus ötleteket. Mikor történt az éghajlatváltozás? Mikor terjedt el a pandémiák az éghajlatváltozás után?

A válaszok világosak. Jelenleg több gazdasági, természeti, egészségügyi és emberi válság van, mint a "hidegháború alatt". Ki okozta mindezt?

Korrupt kormányok szerte a világon. A feje fölött csak egy hatalom van, amely ezt a korrupciót a luxus uralkodó elit érdekei érdekében végzi. Ami a tömeget illeti, a tömegek szemetet jelentenek számukra.

Ez tehát azt jelzi, hogy véget kell vetni a klasszikus politikai pártok korszakának. Ez azt is demonstrálja, hogy el kell indítani a "tömegek korszakát" a dinamikus ötletek politikai oktatásának módszerével ezen a forradalmi úttörő weboldalon. Ehhez iratkozz fel a HOA Politikai jelenet hírlevelére "HOA Political Scene Newsletter", amely a "Horn of Africa's Network" hangja.

Szünet a globális dinamikus ötletekkel ...

* Ezek a módszerek azzal kezdődnek, hogy összegyűjtik a dinamikus ötleteket (Dinamikus Otletek) és a klasszikus politikai rendszereknek a klasszikus politikai pártrendszerektől a tömegek rendszereire történő áthelyezésének céljait. Amikor azt mondom, hogy a tömegek rendszereit nem szabad megtenni, mivel az összes tömeget kormányok veszik át és uralkodnak.

Nem, de a tömegek elindítják a szervezetek hálózatát és összekapcsolják őket világszerte. Oké, nem szabad nyilvánosságra hoznom az egész tervet. A szervezetek tudományos jellegűek, sok névvel, és konkrét egységek és egyedi egységek, amelyek a tömegeket képviselik.

Tudjon meg többet a módszerekről, és felkészüljön és csoportosuljon regionálisan és globálisan a regionális és globális politikai projekt végrehajtására, amely magában foglalja az élet minden területét érintő speciális projektek egységeit.

A dinamikus ötletek tömegatomomotorja a mise korszakának LPE-je!

A mise korszakának LPE a gerincét képezi a tömegek korszakának. A 3 szegmenst konzisztens módszer egyes egységeket tartalmaz az élet minden szempontjára vonatkozóan. Ez térképet ad az értelmiségiek számára annak érdekében, hogy mindenki intellektuális legyen, és mindent javítson az életben.

A stratégiák és taktikák két funkcionális területet tartalmaznak a tömegek számára. Az első a szervezeti terület, a második a végrehajtási. Mind a szervezeti, mind a végrehajtási területeken vannak olyan programok, amelyek a tömegek rendszerének felépítésére koncentrálnak, hogy felváltják a klasszikus politikai pártok uralkodó elitének klasszikus rendszereit. Tehát mondjon búcsút azoknak a pártoknak, és köszönöm az elvégzett munkát.

A fő egységek elindításának első lépéseinél vegye figyelembe a politikai kampány szlogeneit, és a dinamikus ötletek szlogeneivel indítsa el saját kampányát. A lépés tökéletes végrehajtásához elõ kell fizetnie a hírlevelet, majd az elõfizetés megerõsítése után használja a Kapcsolatfelvételt, hogy elmondja nekem, hogy elolvasta a dinamikus ötleteket (Dinamikus Otletek) és készen áll a projekt kidolgozására.

Mozogjunk a tömegek globális mozgásában, amelyet együtt tervezek, hogy mindenki számára a jó világ polgára legyen.

Győzelem a masszákért mindenütt. ÜDVÖZÖLJÜK az új masszák korában!

A globális TÖMEGEK az én embereim, és én vagyok a hűséges szolgám. Khalid Mohammed Osman veterán aktivista, újságíró és költő.

Szünet a nyelvi, dinamikus ötletekkel ...

A dinamikus ötletek felmelegítik?

Kéne lenned. De az a fontos, hogy okosan gondolkodjon az összes, amit említettem. Tedd le az órákat, és motiválj arra, hogy aktív ember legyen az éghajlat megóvása, a bolygó ökoszisztéma fenntartása és számos politikai változás érdekében. Vagyis nem fog semmit elérni, ha nem fontolja meg a klasszikus rendszer megváltoztatását.

A klasszikus rendszer megváltoztatásához követnie kell a tömegek korszakának LPE-jét, és azt kell felhasználnia a tömegek korszakának létrehozására, amely az egyetlen megoldás globális problémáinkra.

Tudjon meg többet a dinamikus ötletek intervallumpontjain keresztül, mivel ezek mind fontosak az elme fejlesztésében és az ambíciók építésében. Inspirálóak, korlátok nélkül.

Nagyon fontos, hogy feliratkozzon a hírlevélre, és használja a „Kapcsolatfelvételi űrlapot”, hogy elmondja nekem, hogy érdekli a tömegek korszakának létrehozása és elindítása. Megtanulja a tömegmozgalom alapvető és politikai alapvető elemeit, amelyeket még soha nem tanult meg. Biztosítalak.

Több van a dinamikus ötletekről!

A dinamikus IDEÁK valójában az intelligenciáját vizsgálják meg.

A televíziókban, valamint az újságokban és magazinokban olvasott globális problémák több okot okoznak, mint amit a klasszikus kormányok interjúinak tisztviselőitől hallnak. Ha megnézi az éghajlatváltozást és az azt követő eseményeket, akkor szilárd tényeket fog megtudni az éghajlatváltozás hatásairól és a hóolvadás veszélyeiről. Rájössz, hogy az ökológiai rendszer egyensúlyát rombolja a klasszikus politikai pártok uralkodó elitjének politikája.

Arra is rájön, hogy ezeknek a problémáknak a megoldására csak egy mód van, és ez az, ha eltörlik a politikai pártok uralkodó elitének klasszikus rendszereit és elindítják a tömegek rendszereit, amelyek megteremtik a tömegek korszakát.

Szünet a nyelvi, dinamikus ötletekkel 2 ...

Az áttörésed, hogy hős lehess!

Könnyű nemzetközi hős lenni, és még több ember érdekli, hogy globális hősré váljon. Ennek a fellépésnek a következménye a biztonságos éghajlat, amely biztonságos természet és biztonságos világot jelent.

* Tekintse meg a globális dinamikus ötletek felvételéhez szükséges lépéseket.

* Vegyen részt a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.

* Nézze meg a globális éghajlati katasztrófákkal kapcsolatos filmeket és néhány dinamikus ötletet a dokumentumfilmben a TVCinemaApp.com webhelyen, és olvassa el a veszélyeztetett gyönyörű helyeket a világ 100 gyönyörű látványosságán... 100 Beautiful Sites in the World.

* A dinamikus ötletek megjegyzéséhez használja az alábbi megjegyzés űrlapot. Kösz.

Dinamikus Otletek más nyelveken ...

See the lexical similarity of almost 90% overlap between vocabularies in the Scandinavian languages (Danish, Norwegian and Swedish) we have in Afkar Dynamicyah. Same lexical similarity is between the Indonesian and the Malay languages, which are almost the same. Less overlap, but also significant is between Latvian, Portuguese and Spanish.

Read it in Albanian Idetë Dinamike| Read it in Amharic Invitation to Comment 158: ተለዋዋጭ ሀሳቦች and Invitation to Comment 159: ተለዋዋጭ የፖለቲካ አመለካከቶች| Read it in Arabic Afkar Dynamicyah and Invitation to Comment 154: أفكار ديناميكية، أو أفكار دينامية| Read it in Bulgarian Invitation to Comment 155: Динамични идеи and Invitation to Comment 156: Динамични политически мнения| Read it in Chinese Invitation to Comment 157: 动态想法| Read it in Czech Dynamické Nápady and České Dynamické Perspektivě| Read it in Danish Danske Dynamiske Ideer, Danske Dynamiske Perspektiver, Danske Dynamiske Meninger, Danske Dynamiske Tanker, Danske Dynamiske Indsigter, Danske Dynamiske Punkter, Danske Dynamiske Synspunkter and Danske Dynamiske Planer| Read it in English Dynamic Ideas, Dynamic Political Opinions, Global Dynamics, Green Peace, HOA's about FaceBook and HOA's Climate Change| Read it in Filipino Dinamikong Ideya, Dinamikong Perspektibo and Dinamikong Pag-iisip| Read it in French Idées Dynamiques, Perspectives Dynamiques Françaises, Opinions Dynamiques Françaises, Avis Dynamiques Français, Pensées Dynamiques Françaises, Vues Dynamiques Françaises, Théorie Dynamique Française and Plans dynamiques français| Read it in German Dynamischen Ideen, Deutsche Dynamische Perspektiven, Deutsche Dynamische Meinungen, Deutsche Dynamische Einblicke, Deutsche Dynamische Ansichten, Deutsche Dynamische Gedanken and Deutsche Dynamische Einsichten| Read it in Greek Invitation to Comment 160: Δυναμικές ιδέες, Invitation to Comment 161: Ελληνικές Δυναμικές Ιδέες, Invitation to Comment 162: Δυναμικές πολιτικές απόψεις and Invitation to Comment 163: Ελληνικές δυναμικές προοπτικές| Read it in Hebrew Invitation to Comments 164: רעיונות דינמיים| Read it in Indonesian >Ide Dinamis, Perspektif Dinamis Indonesia, Pemikiran Dinamis Indonesia, Pendapat Dinamis Indonesia, Wawasan Dynamos Indonesia and Pandangan Dinamis Indonesia| Read it in Irish Smaointe Dinimiciúla, Peirspictíochtaí Dinimiciúla na hÉireann, Smaointeoireacht Dhinimiciúil na hÉireann, Tuairimí Dinimiciúla na hÉireann and Léargais Dhinimiciúla na hÉireann| Read it in Italian Idee Dinamiche, Prospettive Dinamiche Italiane, Opinioni Dinamiche Italiane, Insight Dinamici Italiani, Pensieri Dinamici Italiani, Viste Dinamiche Italiane and Pensiero Dinamico Italiano| Read it in Japanese Invitation to Comments 165: ダイナミックなアイデア| Read it in Korean Invitation to Comments 166: 역동적 인 아이디어| Read it in Latvian Dinamiskās Idejas, Latvijas Dinamiskās Perspektīvas, Latvijas Dinamiskie Atzinumi and Latvijas Dinamiskā Domāšana| Read it in Malay Idea Dinamik, Perspektif Dinamik Melayu, Pemikiran Dinamik Melayu and Pendapat Dinamik Melayu| Read it in Norwegian Dynamiske ideer, Norske Dynamiske Perspektiver, Norske Dynamiske Meninger, Norsk Dynamisk Innsikt, Norske Dynamiske Synspunkter, Norske Dynamiske Tanker and Norske Dynamiske Mål| Read it in Persian Invitation to Comments 167: ایده های پویا| Read it in Polish Dynamiczne PomysłyPolskie Dynamiczne Perspektywy and Polskie Myślenie Dynamiczne| Read it in Portuguese Ideias dinâmicas, Perspectivas Dinâmicas Portuguesas and Pensamento Dinâmico Português| Read it in Romanian Ideile Dinamice, Perspective Dinamice Românești and Gândirea Dinamică Românească| Read it in Russian Invitation to Comments 168: Динамические идеи and Invitation to Comments 169: российских динамических мнениях| Read it in Slovak Dynamické Myslenie and Slovenské Dynamické Perspektívy| Read it in Spanish Ideas Dinámicas and Perspectivas Dinámicas Españolas| Read it in Swedish Dynamiska idéer, Svenska Dynamiska Perspektiv, Svenska Dynamiska Åsikter, Svenska Dynamiska Insikter, Svenska Dynamiska Tankar, Svenska Dynamiska Synpunkter, Svenskt Dynamiskt Koncept and Svenska Dynamiska Tes / Avhandling| Read it in Thai Invitation to Comments 170: ไอเดียแบบไดนามิก| Read it in Vietnamese Ý tưởng năng động and Quan điểm năng động của người Việt|

Az alábbi űrlap segítségével kommentálhatja a Dinamikus Otleteket

Have A Great Story About This Topic?

Do you have a great story about this? Share it!

[ ? ]

Upload 1-4 Pictures or Graphics (optional)[ ? ]

 

Click here to upload more images (optional)

Author Information (optional)

To receive credit as the author, enter your information below.

(first or full name)

(e.g., City, State, Country)

Submit Your Contribution

  •  submission guidelines.


(You can preview and edit on the next page)

Enjoy this page? Please pay it forward. Here's how...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.
Copyright © hoa-politicalscene.com

Did you get any of my books from Apple Books?

Click here to tell me & get some free books. Fill the form.

رواية "الموتُ شرقاً" تكشف لك سرّ الموت الشرقي التراجيدي المستمر للإنسان

Sudanese Journalist, poet, write and human and political activist Khalid Mohammed Osman

احصل علي الرواية الآن واكتشف إنهيار القواسم المشتركة، واستلهم إبداعا يشبه الأسطورة في النص الروائي

"Follow", "like", "tweet", or "pin" the pictures to express your love! Thanks

Horn Africa's Political Tragedy

Love in the Internet Time on Apple Books

Rising of the Phoenix Poetry on Apple Books

Free Poetry Picture Book

Free poetry picture book on Apple Books. You can use the images on public places for your customers to enjoy, while taking coffee.

The French & Spanish Versions

You can work the French versions and the Spanish versions of the two books above with me on, one on one bases. Contact Us.

HOAs Political Poetry Imaged

I'll be thankful, if you get one of my books.

My Books!

Publish Your Book

Let's be the publishers of your book. Use the form at Contact Us.


Work From Home With SBI!