HOW MUCH does Facebook pay you when you spend a lot of time to make it a billionaire while you're poor? Do you want to conquer FaceBook, Google, or any social you are using and make them pay you hard currencies for using them? That has a DYNAMIC SYSTEM. Contact Me! GET INSIGHTS ON HOAS ABOUT FACEBOOK.

Multikulturelle Sprog!

Multikulturelle sprog indeholder dynamikker der er bygget for at redde verden og dermed mennesker fra alt, hvad der er gået galt siden slutningen af ​​den kolde krig æra. Disse verdensbesparende dynamikker er aldrig tænkt på af et menneske. Jeg er sikker på, at nogle tomme sind, der leder efter oplysninger, der skal vises i, fortsat vil tale om det uden at nævne hovedkilden til disse oplysninger. Selvfølgelig ved du, at dem, der gør dette, ikke har nogen gennemsigtighed eller troværdighed.

Jeg har allerede set nogle mennesker bruge formuleringskilder om disse dynamikker, selv i Google -annoncering. Dette er noget, du kan sikre dig om ved at henvise til det tidspunkt, hvor jeg er kommet med disse ideer og tidspunktet for annoncerne.

Hvad der skal gøres klart her er, at selvom nogen taler om emnet for denne dynamik, ved de ikke deres detaljer. Detaljer er handlingsmekanismer. Handlingsmekanismerne har aldrig været tænkt på af det menneskelige sind, og ingen vil være i stand til at nå frem til dem.

Derfor er hovedspørgsmålet, at en person skal være oprigtig og arbejde for at samle et par millioner mennesker fra hvert land ét sted her på dette websted. Vi åbner kontaktsider. Måske skal vi bruge Skype.

Et par millioner mennesker er vigtigt, fordi disse mennesker vil arbejde for at implementere mekanismerne i hvert land. I sidste ende vil du opdage, at alle lande anvender de samme mekanismer på en videnskabelig måde.

Detaljer om disse dynamiske spørgsmål vil blive udarbejdet efter at have sikret tilstedeværelsen af ​​et par millioner mennesker i hvert land.

* Denne side har afsnittet dynamics, hvor kulturel dynamik arbejder på at øge bevidstheden om de forskellige trusler mod alles liv og hjælpe dig med at redde dig selv og tjene verden på samme tid.

Hvad er multikulturelle sprog?

De multikulturelle sprog handler ikke om lingvistik, men snarere om at løse de fleste af de problemer i verden, der er forårsaget af politik og startet af politiske årsager. Årsagerne begyndte under den kolde krigs æra for at afslutte den kolde krig. Således begyndte problemer med klima, konflikter, økonomier, miljø, etniciteter, sundhed, menneskerettigheder, racer og samfund at udvikle sig og eskalere til at udfolde sig i globale kriser.

Dette er grunden til, at hvert forbandede multikulturelle segment af sprog her inkluderer verdens besparelsesdynamik, der ikke har tænkt på før. Frelserprocessen er metodologisk og videnskabeligt systematisk. Det er udviklet i (Masseteori), som er en (Global teori) af (Nye æra systemer) bygget af mig Khalid Mohammed Osman.

Det er for dig som et vigtigt aktiv i menneskelig udvikling. Det er for dig som sådan at slutte dig til det og kende områdets træk og derefter måske tænke på at omfavne det for at opbygge dit eget politiske system, som er (Massesystemet) overalt.

Den (multikulturelle dialekt) startede på sprog i sektionerne af (Global dynamik) og derefter startede denne del af den (Multikultur i sprog), som er på engelsk, fransk og spansk. Her er den danske del af den efterfulgt af sektionerne i (International dynamik).

Venligst, som jeg altid siger, når du læser noget nyttigt, skal du være positiv ved at dele linket til det og billederne på det, hvis der er et billede. Ret sprogfejl ved at skrive de korrekte afsnit i kommentarfeltet. Mange tak.

Multikultur på sprog!

Årsagerne til at udgive multikulturel kultur på multikulturelle sprog!

Grundene til at offentliggøre denne artikel er, at det lyser vejen for læseren til at forstå alle de unormale påvirkninger, der har givet mange problemer i verden og dermed har et klart billede af, hvordan disse problemer skal løses. Ikke nok med det, men artiklen giver læseren en dyb forståelse af, hvad man kalder politisk kultur.

Således gør det ham intelligent og uddanner ham, herunder de kulturelle påvirkninger, der er relateret til korrekt forståelse. Det skyldes, at verdens problemer ikke er almindelige problemer, men derimod er det problemer, der fører til vanskeligheder i livet, som alle mennesker i dette univers udsættes for.

Derfor kræves først en multikulturel kultur, og der er andre krav, som jeg vil nævne senere. Kravene til et individ til at have en multikulturel kultur bestemmes af kravet om, at denne person kan mindst to sprog for at kunne læse og forstå verdens problemer på en korrekt måde.

Hvad angår de andre krav, opsummeres de i, at den reelle bevidsthed om omfanget af disse problemer, som verden udsættes for, og som skader alle, uanset hvor de er, gør personen ivrig efter at løse disse problemer og undgå dem i fremtiden . Her har en person muligvis ikke en idé om, hvordan man løser disse problemer.

På dette grundlag inspirerer den multikulturelle kulturartikel læseren og giver endda løsninger på disse problemer gennem dens globale dynamik, der belyser mange af baggrunde for disse problemer og deres art, da de begyndte at forekomme, hvorfor, hvad der forårsagede dem, og hvem forårsagede dem.

Af denne grund findes international dynamik på mange globale sprog, så mange læsere har videnskabelige løsninger på deres globale problemer.

Dette betyder også, at multikulturel kultur fortsat er en vital værdi i udviklingen af ​​denne verden, vi lever i, hvilket jeg tror er ét samfund, selvom der er mange lande og samfund i det. Det ene samfund, jeg mener, er det menneskelige samfund, hvor mennesket lever i et univers, som er Jorden, og ikke på flere planeter.

Dette indikerer også, at dette jordiske samfund er ét samfund, selvom der er mange racer, sprog, kulturer, traditioner og overbevisninger. På dette grundlag åbner multikulturalismens kultur vejen for disse forskellige menneskelige racer at nå en original formel for foreningen af ​​alt i ét, hvilket skaber et nyt globalt samfund på jorden.

Dette emne blev ikke klart omtalt af global dynamik, selvom det er et resultat i den globale teori, der består af den globale dynamik. Denne globale teori er teorien om masserne, der er bygget op af dynamiske ideer for at gøre verden virkelig til en landsby.

For at læse på flere sprog skal du rulle ned og derefter til sektionerne i Globale Dynamikker. Hvis du har set nogle sprogfejl, skal du rette dem ved at indtaste de korrekte ord i det fulde afsnit. Det gør du i kommentarformularen. Tak.

Globale Dynamikker er på multikulturelle sprog!

Globale Dynamikker kommer på multikulturelle sprog på grund af det, at vi har ekstraordinære omstændigheder i verden, hvorigennem mange kriser som klimaændringer med dets epidemier (Corona virussygdom) og eskalering af konflikter, økonomisk ustabilitet og terrorisme truer livet for alle i denne verden.

Den almindelige person kender ikke baggrunden og de virkelige årsager til alle disse problemer, og de internationale politiske medier spiller en rolle i at holde den søde og uskyldige person ved med at forblive uskyldig. Af æstetik i mit erhverv som journalist er jeg forpligtet til at sætte den dejlige uskyldige person i viden for at redde sit liv og mit også.

Så af denne grund vil du opdage, at hvert segment af (International dynamik) er en multikulturel uddannelse baseret på multikulturelle sprog. Den globale dynamik har en historisk baggrund for skabelsen, som er begyndt af politiske (dynamiske ideer) efter den kolde krigs æra og eskalering af (global opvarmning). Dette er meget klart at lære af i nogle af de dynamiske sektioner.

Gennem disse dynamikkens historiske baggrunde ved du, hvordan jeg først planlagde dynamikken regionalt, styret af mottoet "TÆNK GLOBALT, HANDL LOKALT" for at lave eksperimenter med "at uddanne" masserne miljømæssigt og politisk.

Jeg gjorde det for at søge den bedste metode til at samle masserne omkring en ny ideologi for at opnå nogle projekter, jeg planlagde ud fra disse dynamiske ideer. Det første projekt lykkedes med (Eritrea), og det var indlysende, fordi det eritreiske folk er revolutionære.

Det mislykkedes i (Sudan), på trods af den hårde indsats i mere end 60 år for at guide en progressiv (sudanesisk revolution). Denne oplevelse mislykkedes og kostede mig at tabe så mange års kamp, fordi det sudanesiske folk ikke er revolutionære. Religionen begrænser det sudanesiske folks forståelse til begrebet progressiv revolution.

Du vil også lære, hvordan jeg konverterede den regionale dynamik til Global dynamik og hvorfor.

Multikulturelle sprog i global dynamik 1

Multikulturelle sprog på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 1, af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/1IiIci7hjZE

Multikulturelle sprog i global dynamik 2

Multikulturelle sprog på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 2, af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/RT4C3xydsP0

Multikulturelle sprog i global dynamik 3

Multikulturelle sprog på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 3, af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/c_ND8kUL0qE

Multikulturelle sprog i global dynamik 4

Multikulturelle sprog på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 4, af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/ReNcMhG9cyA

Multikulturelle sprog i global dynamik 5

Multikulturelle sprog på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 5, af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/li3063nECGc

Multikulturelle sprog i global dynamik 6

Multikulturelle sprog på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 6, af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/r0UEcDryJ3o

Multikulturelle sprog i global dynamik 7

Multikulturelle sprog på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 7, af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/rHQj6HSY-KM

Multikulturelle sprog i global dynamik 8

Multikulturelle sprog på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 8, af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/96G732HGY-M

Multikulturelle sprog i global dynamik 9

Multikulturelle sprog på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 9, af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/23Lz89zS1RY

Multikulturelle sprog i global dynamik 10

Multikulturelle sprog på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 10, af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/KRFWybE5aRE

Multikulturelle sprog i global dynamik 11

Multikulturelle sprog på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 11, af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/9MdhdJeCdUk

Multikulturelle sprog i global dynamik 12

Multikulturelle sprog på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 12, af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/bGUtj5oC6Bo

Multikulturelle sprog i global dynamik 13

Multikulturelle sprog på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 13, af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/T3-x88Aa8RE

Multikulturelle sprog i global dynamik 14

Multikulturelle sprog på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 14, af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/od3_2Izg8ZQ

Multikulturelle sprog i global dynamik 15

Multicultural Languages on Videos: Multikulturelle sprog på videoer: Hvordan opsætter du den internationale revolution? Afsnit 1 - 15, af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/zstFN59hBBE

Multikulturelle sprog i global dynamik 16

Multikulturelle sprog på videoer: Hvordan opsætter du den internationale revolution? Afsnit 1 - 16, af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/UpqUOFam8ww

Multikulturelle sprog i global dynamik 17

Multikulturelle sprog på videoer: Hvordan opsætter du den internationale revolution? Afsnit 1 - 17, af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/W_YIPjCc-os

Multikulturelle sprog i global dynamik 18

Multikulturelle sprog på videoer: Hvordan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 18, af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/-Q9rWV34q18

Multikulturelle sprog i global dynamik 19

Multikulturelle sprog på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 19, af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/Vu92eOwaNcc

Multikulturelle sprog i global dynamik 20

Multikulturelle sprog på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 20, af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/cMBy27DkYXQ

Multikulturelle sprog i global dynamik 21

Multikulturelle sprog på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 21, af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/7c2GRUdXzKM

Multikulturelle sprog i global dynamik 22

Multikulturelle sprog på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 22, af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/83-IO088B94

Multikulturelle sprog i global dynamik 23

Multikulturelle sprog på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 23, af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/HH2xgm-GfvM

Multikulturelle sprog i global dynamik 24

Multikulturelle sprog på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 24, af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/MZGd4rUXJKc

Multikulturelle sprog i global dynamik 25

Multikulturelle sprog på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 25, af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/temDIxPSZ1U

Multikulturelle sprog i global dynamik 26

Multikulturelle sprog på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 26, af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/pNJMy3Pxc8c

Multikulturelle sprog i global dynamik 27

Multikulturelle sprog på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 27, af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/t0MfZ5736-c

Multikulturelle sprog i global dynamik 28

Multikulturelle sprog på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 28, af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/0kU5zEW8lhg

Multikulturelle sprog i global dynamik 29

Multikulturelle sprog på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 29, af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/ojLU2ywQoVY

Multikulturelle sprog i global dynamik 30

Multikulturelle sprog på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 2 - 1, Revolutionære lektioner i arabisk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/IsG7AuIhQXQ

Multikulturelle sprog i global dynamik 31

Multikulturelle sprog på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 2 - 2, Revolutionære lektioner i arabisk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/NySLGBEF4xM

Multikulturelle sprog i global dynamik 32

Multikulturelle sprog på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 2 - 3, Revolutionære lektioner i arabisk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/U7XfY9ZpKo0

Multikulturelle sprog i global dynamik 33

Multikulturelle sprog på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 2 - 4, Revolutionære lektioner i arabisk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/KWDyaLCz4NA

Multikulturelle sprog i global dynamik 34

Multikulturelle sprog på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 2 - 5, Revolutionære lektioner i arabisk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/JPJ2giLACkI

Multikulturelle sprog i global dynamik 35

Multikulturelle sprog på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 2 - 6, Revolutionære lektioner i arabisk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/8cwf5H7ivbQ

Multikulturelle sprog i global dynamik 36

Multikulturelle sprog på videoer: Hvordan opsættes den internationale revolution? Afsnit 2 - 7, Revolutionære lektioner i arabisk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/kr0R1-IqPKE

Multikulturelle sprog i global dynamik 37

Multikulturelle sprog på videoer: Climate Justice, Episode 1 - 1, af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/4HS-Jq7bJJ0

Multikulturelle sprog i global dynamik 38

Multikulturelle sprog på videoer: Climate Justice, Episode 1 - 2, af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/9VH_f045Bv4

Multikulturelle sprog i global dynamik 39

Multikulturelle sprog i global dynamik 40

Multikulturelle sprog i flersproget dynamik 1

Multikulturelle sprog i tosproget dynamik 2

Multikulturelle sprog i flersproget dynamik 3

Multikulturelle sprog i tosproget dynamik 4

Multikulturelle sprog tilskyndede mig til at inspirere og guide masserne til at plante mere end 5.000.000 martyrtræ i Eritrea

Multikulturelle sprog gav mig energi til at skabe miljøaktiviteter som det sudanesiske martyrtræ 1 fra ideen om det eritreiske martyrtræ

Multikulturelle sprog affødte min fantasi til at skabe yderligere miljøaktiviteter som det sudanesiske martyrtræ 2 for at sætte gang i den sudanesiske revolution

Multikulturelle sprog påvirkede mig til at skabe flere miljøaktiviteter som det sudanesiske martyrtræ 3 til at støtte den sudanesiske revolution

Multikulturelle sprog inspirerede mig til at mobilisere den sudanesiske revolution gennem lange år, og det mislykkedes

Multikulturelle sprog motiverede mig til at oprette tre mekanismer til en progressiv sudanesisk revolution forsømt af sudanesere, så revolutionen mislykkedes

Multikulturelle sprog fik mig til at afdække de muslimske brødre, grundlæggerne af international terrorisme med andre globale elementer

Nyd multikulturelle sprog?

* Besvar spørgsmålet og angiv detaljer, når du skriver kommentarer til multikulturelle sprog. Føl ikke, at du ikke kan dette, selvom du ikke ved, hvordan du skriver. Bare skriv dine kommentarer på et hvilket som helst sprog, og jeg udfører redigerings- og oversættelsesjobbet for dig, så du bliver en global forfatter. Det vil gøre dig til en professionel forfatter. Del din side, når du får den offentliggjort

* Tilmeld dig nyhedsbrev fra HOA politisk scene via formularen om multikulturelle sprog, og bekræft det. Hold øje med en e -mail med et link for at bekræfte. Du kan læse om nyhedsbrevet på det medfølgende link.

* Del linkene til Global Dynamics inklusive multikulturelle sprog og del plakaterne fra den globale politiske kampagne på gode websteder (venligst ikke i FaceBook) og fix plakaterne overalt på offentlige steder.

* Kontakt os for at fortælle os, at du læser multikulturelle sprog, forstod, hvad du læser, og du gerne vil stå ved siden af de globale masser, som du lærte fra multikulturelle sprog.

* Videresend HOA politisk scene til dine venner, herunder linket til multikulturelle sprog som følger, så dine venner vil tage de samme handlinger.

* Læs om de naturproblemer, vi har globalt, herunder virkningerne af klimaændringer på mange steder og på mennesker, som du læser om multikulturelle sprog på 100-beautiful-sites-in-the-world.com/100-beautiful-sites- blog.html.

* Se dokumentarfilm og film om naturkriser forårsaget af de politikker, du læser om multikulturelle sprog på tvcinemaapp.com/tv-cinema-app-blog.html. Vær venlig, når du finder noget, der ikke giver mening for dig, så kom her for at skrive om det. Jeg vil besvare dine forespørgsler og belønne dig for det ved at tilbyde dig nogle gode bøger at læse og vide mere om, hvordan du gør dit liv bedre.

Ovenstående formular er tilmelding til nyhedsbrevet, og nedenstående er til at skrive kommentar C2-indlæg om multikulturelle sprog.

The form above is for signing up for the newsletter and the one below is for writing Comment C2 Entries on Multicultural Languages.

Have A Great Story About This Topic?

Do you have a great story about this? Share it!

[ ? ]

Upload 1-4 Pictures or Graphics (optional)[ ? ]

 

Click here to upload more images (optional)

Author Information (optional)

To receive credit as the author, enter your information below.

(first or full name)

(e.g., City, State, Country)

Submit Your Contribution

  •  submission guidelines.


(You can preview and edit on the next page)

Enjoy this page? Please pay it forward. Here's how...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.
Copyright © hoa-politicalscene.com

Did you get any of my books from Apple Books?

Click here to tell me & get some free books. Fill the form.

رواية "الموتُ شرقاً" تكشف لك سرّ الموت الشرقي التراجيدي المستمر للإنسان

Sudanese Journalist, poet, write and human and political activist Khalid Mohammed Osman

احصل علي الرواية الآن واكتشف إنهيار القواسم المشتركة، واستلهم إبداعا يشبه الأسطورة في النص الروائي

"Follow", "like", "tweet", or "pin" the pictures to express your love! Thanks

Horn Africa's Political Tragedy

Love in the Internet Time on Apple Books

Rising of the Phoenix Poetry on Apple Books

Free Poetry Picture Book

Free poetry picture book on Apple Books. You can use the images on public places for your customers to enjoy, while taking coffee.

The French & Spanish Versions

You can work the French versions and the Spanish versions of the two books above with me on, one on one bases. Contact Us.

HOAs Political Poetry Imaged

I'll be thankful, if you get one of my books.

My Books!

Publish Your Book

Let's be the publishers of your book. Use the form at Contact Us.


Work From Home With SBI!