FACEBOOK IS SOCIAL DICTATORSHIP & SOCIAL MEDIA SPAM, but that is not all. GET THE INSIGHTS ON HOAS ABOUT FACEBOOK., AS ONE OF HOA'S DYNAMICS AND SEE THE OTHER DYNAMICS IN MORE THAN 90 BILINGUAL PAGES.

Δυναμικές πολιτικές προοπτικές

Ελληνικές δυναμικές προοπτικές: Μια λέξη σοφίας για την επίλυση ολόκληρων των παγκόσμιων προβλημάτων είναι με έναν όρο που λέει ότι το υγιές σώμα είναι στο υγιές μυαλό.

Ελληνικές δυναμικές προοπτικές: Μια λέξη σοφίας για την επίλυση ολόκληρων των παγκόσμιων προβλημάτων είναι με έναν όρο που λέει ότι το υγιές σώμα είναι στο υγιές μυαλό.

Στη βιογραφία των Ελληνικών Δυναμικών Προοπτικών (φυσικά, όλες οι Dynamic Ideas μου είναι προοπτικές), έχουμε φτάσει σε ένα από τα ιστορικά της υπόβαθρα και εδώ συνεχίζουμε σε οτηερ παρτ. Εάν δεν έχετε διαβάσει τα προηγούμενα επεισόδια, ανατρέξτε στα σημεία 1- Δυναμικές ιδέες, 2- Ελληνικές Δυναμικές Ιδέες, 3- Δυναμικές πολιτικές απόψεις. Είναι επίσης υποστηρικτικό να αναφερθείτε στα πρωτότυπα των Δυναμικών Ιδεών στην αγγλική έκδοση που συνδέονται εδώ και εάν γνωρίζετε τα Αραβικά μπορείτε να διαβάσετε τις Αραβικές Δυναμικές Ιδέες στο Afkar Dynamicyah.

Το πιο σημαντικό πράγμα σε αυτό το θέμα είναι ο πυρήνας των μαζών των συμφερόντων που σχετίζονται με κλήσεις για συμμετοχή στη δημιουργία της εποχής των μαζών. Είναι απλό. Απλώς εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο πολιτικής σκηνής HOA "HOA Political Scene Newsletter" και αρχίστε να μαθαίνετε πώς να δημιουργείτε την εποχή των μαζών. Όταν εγγραφείτε και επιβεβαιώσετε τη συνδρομή σας, χρησιμοποιήστε τη φόρμα στο (Επικοινωνήστε μαζί μας) για να μου πείτε ότι σας ενδιαφέρει η εποχή των μαζών. Μην ξεχάσετε να γράψετε το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την ταχυδρομική διεύθυνση και τους αριθμούς τηλεφώνου, καθώς και το επάγγελμά σας και την τοποθεσία του. Εδώ συνεχίζουμε από την τελευταία σελίδα ...

Έτσι, από εδώ, επέστρεψα στην ιδέα που είχα πάντα για τις μάζες. Πριν μπω σε αυτό το πρόσφατο θέμα, χρησιμοποίησα αυτόν τον όρο πολύ για να κινητοποιήσω τη σουδανική επανάστασηn "Sudanese Revolution" για να εκδιώξω τον δικτάτορα Gaafar Nemeire κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του εβδομήντα. Έφυγα από το Σουδάν "Sudan" από το καθεστώς του και άρχισα να κινητοποιώ την επανάσταση από το εξωτερικό, ενώ έκανα ένα τεράστιο δημοσιογραφικό έργο για τις κακές καταστάσεις του λαού του Σουδάν, κάνοντας συνεντεύξεις με μερικούς ηγέτες στην αντιπολίτευση του Σουδάν "Sudanese Opposition" και κάλεσα αυτούς που ζουν σε διαφορετικά μέρη στον κόσμο. Την ίδια περίοδο άρχισα να εργάζομαι με την Ερυθραική επανάσταση, που εκπροσωπείται από το Εριτρέαν Πεοπλε' Απελευθερωτικό Μέτωπο της - EPLF), ως πρωτότυπο και μοναδικό μέτωπο της επανάστασης. Το μέτωπο χρησιμοποιούσε μόνο τον όρο μάζες, οπότε με ενέπνευσε να προσθέσω (ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ) σε αυτόν και να κρατήσω τον πολιτικό μου όρο, που είναι «Εποχή των μαζών». Τότε αυτό έχει εξελιχθεί σε ιδέες ... και οι ιδέες κατέληξαν σε θεωρία ... και η θεωρία τέθηκε σε εφαρμογή. Δεν ήταν αυτός ο σκοπός της εφεύρεσης; Ανησυχούσα για το περιβάλλον "Environment" και το προστασία του περιβάλλοντος "Environment Protection". Έτσι, η ιδέα του «Μαρτύρου Δέντρο» ήρθε στο μυαλό μου και την εφευρέθηκα μετά την ανεξαρτησία της Ερυθραίας το ενενήντα, όταν συμμετείχα στην αποκατάσταση και την αναδόμηση του Ερυθραία "Eritrea".

hoa-politicalscene.com/invitation-to-comment163.html: Ελληνικές δυναμικές προοπτικές: Τα κλασικά πολιτικά κόμματα με τους εκλογείς τους απέτυχαν τις μάζες που τους ψήφισαν και η κλιματική αλλαγή, οι πανδημίες της, οι οικονομικές κρίσεις, η φτώχεια, οι συγκρούσεις και οι ταραχές παγκοσμίως είναι αποδείξεις. hoa-politicalscene.com/invitation-to-comment163.html: Ελληνικές δυναμικές προοπτικές: Τα κλασικά πολιτικά κόμματα με τους εκλογείς τους απέτυχαν τις μάζες που τους ψήφισαν και η κλιματική αλλαγή, οι πανδημίες της, οι οικονομικές κρίσεις, η φτώχεια, οι συγκρούσεις και οι ταραχές παγκοσμίως είναι αποδείξεις.

Έτσι, ο όρος εποχή των μαζών έχει ιστορικά φιλοσοφικά υπόβαθρα στο μυαλό μου

Όλες αυτές οι ενδείξεις θα μπορούσαν επίσης να απαντήσουν στο ερώτημα γιατί είναι η εποχή των μαζών. Η αναγκαιότητα αυτής της εποχής να είναι η εποχή των μαζών είναι ότι οι κυβερνώντες ελίτ έχουν παραμελήσει τις ελπίδες και τις επιθυμίες των μαζών. Θα πρέπει να το τονίσω ξανά.

Αυτό δείχνει λοιπόν την ανάγκη τερματισμού της εποχής των κλασικών πολιτικών κομμάτων. Δείχνει επίσης την αναγκαιότητα έναρξης της εποχής των μαζών χρησιμοποιώντας τις πολιτικές μεθόδους διδασκαλίας των Δυναμικών Ιδεών.

Αυτές οι μέθοδοι ξεκινούν συγκεντρώνοντας τις Δυναμικές Ιδέες και τους στόχους της μετατόπισης των κλασικών πολιτικών συστημάτων από τα συστήματα των πολιτικών κομμάτων στα συστήματα των μαζών. Όταν λέω τα συστήματα των μαζών που δεν πρέπει να λαμβάνονται, καθώς όλες οι μάζες θα πάρουν κυβερνήσεις και θα κυβερνήσουν. Όχι, αλλά οι μάζες θα αρχίσουν να ξεκινούν δίκτυο οργανισμών και να τους συνδέουν παγκοσμίως. Εντάξει, δεν πρέπει να αποκαλύψω όλο το σχέδιο. Οι οργανισμοί είναι συγκεκριμένες μονάδες και μοναδικές ενώσεις που αντιπροσωπεύουν τις μάζες.

Για να γίνετε μέρος της εποχής των μαζών και της διόρθωσης όλων των πραγμάτων που έχουν πάει στραβά, από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου ... και για να μάθετε πώς να είστε δραστήριοι για να αλλάξετε τον κόσμο θετικά, πρέπει να εγγραφείτε στο Ενημερωτικό δελτίο πολιτικής σκηνής HOA "HOA Political Scene Newsletter" και επιβεβαιώστε τη συνδρομή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο επιβεβαίωσης σε ένα email που λαμβάνετε δευτερόλεπτα μετά την εγγραφή. Φυσικά, το απόρρητο μέσω email αποθηκεύεται σε αυτό το δίκτυο.

hoa-politicalscene.com/invitation-to-comment163.html: Ελληνικές δυναμικές προοπτικές: Εμείς, οι μάζες πρέπει να απενεργοποιήσουμε τα κλασικά συστήματα και να δημιουργήσουμε τα πιο σύγχρονα σύγχρονα παγκόσμια συστήματα. Ο χρόνος για κλασικά πάρτι τελείωσε. Σας δείχνω τον τρόπο να αφαιρέσετε κλασικά κλισέ των δημοκρατιών και να δημιουργήσετε μοντέρνα δικά σας. hoa-politicalscene.com/invitation-to-comment163.html: Ελληνικές δυναμικές προοπτικές: Εμείς, οι μάζες πρέπει να απενεργοποιήσουμε τα κλασικά συστήματα και να δημιουργήσουμε τα πιο σύγχρονα σύγχρονα παγκόσμια συστήματα. Ο χρόνος για κλασικά πάρτι τελείωσε. Σας δείχνω τον τρόπο να αφαιρέσετε κλασικά κλισέ των δημοκρατιών και να δημιουργήσετε μοντέρνα δικά σας.

* Read "Dynamic Ideas" in your native language below:

🇦🇱 Read it in Albanian Idetë dinamike.

🇪🇹 Read it in Amharic Invitation to Comment 158: ተለዋዋጭ ሀሳቦች and Invitation to Comment 159: ተለዋዋጭ የፖለቲካ አመለካከቶች.

🇱🇧 Read it in Arabic Invitation to Comment 154: أفكار ديناميكية، أو أفكار دينامية.

🇧🇬 Read it in Bulgarian Invitation to Comment 155: Динамични идеи and Invitation to Comment 156: Динамични политически мнения.

🇨🇳 Read it in Chinese Invitation to Comment 157: 动态想法.

🇨🇿 Read it in Czech

🇩🇰 Read it in Danish

🇬🇧 Read it in English Dynamic Political Opinions.

🇵🇭 Read it in Filipino

🇫🇷 Read it in French

🇩🇪 Read it in German

🇬🇷 Read it in Greek

* Read it in Hawaiian

🇮🇱 Read it in Hebrew

🇮🇩 Read it in Indonesian

🇮🇪 Read it in Irish

🇮🇹 Read it in Italian

🇯🇵 Read it in Japanese

🇰🇵 Read it in Korean

🇱🇻 Read it in Latvian

🇲🇾 Read it in Malay

🇳🇴 Read it in Norwegian

🇮🇷 Read it in Persian

🇵🇱 Read it in Polish

🇵🇹 Read it in Portuguese

🇷🇴 Read it in Romanian

🇷🇺 Read it in Russian

🇸🇰 Read it in Slovak

🇪🇸 Read it in Spanish

🇸🇪 Read it in Swedish

🇹🇭 Read it in Thai

🇻🇳 Read it in Vietnamese

* You are at Invitation to Comments 163: Ελληνικές δυναμικές προοπτικές.

Click here to post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Invitation to Comment.

نُشرت مطلع هذا العام

رواية "الموتُ شرقاً" تكشف لك سرّ الموت الشرقي التراجيدي المستمر للإنسان

Sudanese Journalist, poet, write and human and political activist Khalid Mohammed Osman

احصل علي الرواية الآن واكتشف إنهيار القواسم المشتركة، واستلهم إبداعا يشبه الأسطورة في النص الروائي

"Follow", "like", "tweet", or "pin" the pictures to express your love! Thanks

Horn Africa's Political Tragedy

Love in the Internet Time on Apple Books

Rising of the Phoenix Poetry on Apple Books

Free Poetry Picture Book

Free poetry picture book on Apple Books. You can use the images on public places for your customers to enjoy, while taking coffee.

The French & Spanish Versions

You can work the French versions and the Spanish versions of the two books above with me on, one on one bases. Contact Us.

HOAs Political Poetry Imaged

I'll be thankful, if you get one of my books.

My Books!

Publish Your Book

Let's be the publishers of your book. Use the form at Contact Us.


Work From Home With SBI!