HOW MUCH does Facebook pay you when you spend a lot of time to make it a billionaire while you're poor? Do you want to conquer FaceBook, Google, or any social you are using and make them pay you hard currencies for using them? That has a DYNAMIC SYSTEM. Contact Me! GET INSIGHTS ON HOAS ABOUT FACEBOOK.

Kulturelle Punkter

som du har aldrig læst før...

Kulturelle Punkter tilbyder en ny måde at forstå politisk kultur på. Den nye måde at forstå på hjælper dig med at vide, om politikken bag scenen, der tilsammen har forårsaget elendige situationer i verden.

Det hjælper dig også med at vide, hvordan du bruger en vis dynamik til at implementere videnskabelig løsninger på verdens problemer for at redde de elendige mennesker på jorden og jorden selv.

Det er vores jord. Er den ikke sådan?

Den elendige definition er et andet udtryk for fattige mennesker, uheldige folk og ulykkelige mennesker. Derfor ledsages de kulturelle punkter af analyser og resolutioner for at redde de elendige mennesker i verden og deres planet. Takket være Frantz Fanons ånd. Resolutionerne betyder også, plus andet, beslutninger. Men det vigtige er, at disse resolutioner er unikke. Det betyder (ikke tænkt på før).

Blandt de kulturelle artikler om at redde dig selv og verden vil du læse verdens frelsende dynamikker, som du ikke har læst før, og du vil opdage de bedste videnskabelige metoder til at forbedre dit liv og redde verden på samme tid. Her er et forslag, der skal overvejes.

Når du går igennem den globale dynamik, skal du være ærlig, dele siderne med links og dele billederne. Links skal være aktive links, der peger på dynamiske sider på Afrikas Horn -websted.

Hvis du har fundet sprogfejl, skal du skrive de korrekte sætninger i afsnittene i kommentarformularen nederst på siden. Tak skal du have.

Kulturelle Punkter starter med en dialog!

Kulturpunkterne starter med en dialog mellem dig og mig. Jeg forestiller mig, at jeg taler til dig her, da dine øjne stadig skure ordene. Når jeg forestiller mig, at jeg taler med dig her, skaber dette en overgang til alt, hvad der er foregået værre i næsten halvtreds år.

Denne dialog begynder på den ene side for at kalde dig til handling for at diskutere de spørgsmål, der truer dit liv og mit også.

Kort sagt er disse punkter pointer og dynamisk genereret med analyse og løsninger i dynamiske sektioner af pointer for at redde de elendige i verden og din planet. Det er vores planet. Sådan er det ikke?

Når du og jeg taler her lige nu ... Ja, det er en samtale, men det er en skriftlig samtale på den ene side, der venter på dit svar på den anden side for at være en fuld samtale, ligesom samtaler skrevet i bogstavelige medier som f.eks. Skype, Google Messenger på https://messages.google.com og andre chat -apps, siger jeg, når du og jeg taler om KULTUR i prikker, først og fremmest smider vi dem jordafstande mellem os, og vi kommer meget tæt på hver andet, og for det andet åbner vi en dialog om emner, som du måske ikke har tænkt på.

Gennem denne elektroniske kommunikation får du vitale information og derfor vigtige syn om noget, du ikke vidste ud fra højdepunkterne, som dem, du læser her. Således lærer du også gennem denne elektroniske kommunikation.

Nå, her har vi to ting om disse kulturelle indikatorer. Det første er, ved du ikke, at jeg taler om kultur?

Jeg mener, tror du ikke, det er et spørgsmål om kulturuddannelse?

Betragter du ikke dette som en elektronisk skole, så længe du lærer nye ting af det?

Tager du ikke dig selv moralsk forpligtet til at sikre, at dine venner og alle du kender får nyt kendskab fra denne elektroniske skole?

Jeg tror, ​​svaret er klart for dig nu, nemlig at sende denne e-skole til dine venner. Bare skriv adressen på siden på denne måde som følger https://www.hoa-physicalscene.com/kulturelle-punkter.html i dine messaging-apps eller store sikre websteder, hvor du skriver kommentarer eller hvad som helst. Men venligst, ikke på FaceBook.

Jeg ser kultur i denne forstand som en kunstform og en uddannelsesform, og snarere er det en diskurs, der beskæftiger sig med grenene af humaniora i det æstetiske begreb litterær kultur, når det bliver til politisk kultur. Især det er det, der interesserer mig for kultur og ikke dens brede forstand, som endda omfatter følgende:

 • Landbrug i endelsen af ​​ordet landbrug på engelsk, som i sine sidste bogstaver indeholder ordet kultur på det engelske sprog "landbrug".
 • Her refererer jeg ikke til den kultur, der i sin bredeste forstand selv refererer til landbrugsteknisk "agronomi",
 • dets derivater knyttet til domesticering af "avlsdyr"
 • pleje af såning, avl,
 • pleje af "landbrug" og "høst",
 • pasning og uddannelse af børn,
 • de skikke og traditioner, der er inkluderet i "arven",
 • livsstil eller livsmetoder, "livsstil",
 • alt relateret til civilisation "på de nævnte måder, i stedet for kunst og litteratur og ...
 • de biologiske betydninger af "bakteriekultur" og "vævsceller".

På denne måde vil du vide, at den kultur, jeg taler om, ikke er en tilbagestående kultur, som den fremgår af de skikke og traditioner, der er en del af arven.

Den anden ting er, betragter du det ikke som en elektronisk skole, så længe du lærer nye?

Mange betragter kultur som en bred sproglig komponent, der findes i de sociale praksis, skikke eller traditioner i menneskelige samfund eller de forskellige mennesker, der har sådanne kulturer.

De betragter det også som kunst, litteratur og indgående / omfattende viden på mange områder som politik, økonomi, sundhed og samfund.

Den sidste klassificering er tættest på præcision / nøjagtigheden. Hvad angår sociale skikke eller abstrakte sociale traditioner, tilhører de ikke nogen kultur. Du kan kalde det alt andet end kultur.

Men kulturtyper som sang og dans kan imidlertid ledsage disse sociale skikke og traditioner i ritualer i nogle samfund, eller endda i ritualer af filmede myter, overnaturlige figurer og overtro. Det er ikke muligt, at dette akkompagnement giver disse skikke og traditioner en kulturel karakter. På anden måde jeg siger, at det er ikke muligt for denne ledsagelse at tildele disse skikke og traditioner en kulturel karakter.

Hvorfor?

Det er fordi der er praksis i disse skikke og traditioner, som det videnskabelige sind ikke accepterer, såsom magi og hekseri, eller på anden måde trolddom. Der er ikke noget videnskabeligt grundlag for sådanne ting. Så længe kultur udtrykker en videnskabelig og progressiv proces og ikke retrograd, eller bagudrettet proces, er der ingen kultur i disse skikke og traditioner.

Se de kunstneriske og litterære afsnit af Kulturel Dynamik herunder og global politisk dynamik ud over hovedindholdet:

Hvad er de kulturelle særlige forhold ved politisk kultur?

Det, der især bekymrer os her, og det betyder angår os her, er denne kultur, der ses, eller betragtes som æstetiske videnskabelige værdier der er inkluderet i manifestationerne af menneskelige intellektuelle præstationer, som er inkluderet i kunsten og litteraturen, og abstrakte videnskabelige værdier, der indgår i politik, når kunst og litteratur eller politisk analyse eller politisk kritik omhandler politisk kultur og politisk praksis.

Men I politik har den politiske kultur under mange omstændigheder ikke været korrekt. Således ses politisk kritik som oprindelsen til politisk kultur og ikke til politisk praksis.

Med hensyn til dette kulturelle punkt kan du spørge dig selv, hvad med politik baseret på videnskab som kommunisme, socialisme, kapitalisme, liberalisme?

Betragtes disse teoretiske videnskaber ikke som kulturer?

Svaret på dette spørgsmål kan synes svært. Dette skyldes, at kultur er et positivt og progressivt begreb. Det vil sige, det er et fremskridtsmiddel og ikke et middel til regression eller forsinkelse / tilbagestående, og derfor fører det ikke til fejltagelser, men rigtigt, til altid at have ret. På dette grundlag er en politik, der afspejler videnskabelige og kulturelle værdier, det, vi kan beskrive som politisk kultur.

Hvad angår de fejlagtige, regressive eller tilbagestående politiske praksisser, der normalt forårsager sociale katastrofer, er de ikke politisk kultur.

Da kulturen altid er progressiv, er den politiske kultur, der beskæftiger sig med folks anliggender og deres økonomiske og sociale ligestilling og på alle vitale områder, en politisk kultur.

Derfor virker den progressivitet, den afspejler, til at tjene mennesker som ligeværdige mennesker. Når mennesker betragtes som lige værdier for menneskelig udvikling, magt og rigdom fordeles mellem dem af et socialistisk retssystem som en økonomisk værdi.

Med hensyn til magtfordelingen betyder det, at magt faktisk er massernes magt, hvilket betyder, at magten er de fleste massers magt, og at magten tilhører de populære sektorer, der driver produktionshjulene og derfor udviklingen i staten, og det er ikke i hænderne på de magter, der bruger arbejdssektoren til at generere rigdom.

For mere dybtgående lektioner, du aldrig har tænkt på før, kan du tjekke de dynamiske sektioner af Globale Dynamik og de dynamiske kunst- og kultursektioner.

Kulturelle Punkter i Globale Dynamikker!

De Kulturelle Punkter har mange referencer i Globale Dynamikker, hvilket førte til denne introduktion, som du har læst. Jeg udviklede disse dynamikker ud af dynamiske ideer om mennesker, samfundet og miljøet. Da de dynamiske ideer viste sig at være succesfulde, tænkte jeg ved mig selv "WOW, disse ideer er dynamikker gennem folks store deltagelse i at udføre dem".

Globale Dynamikker analyserer de vanskelige situationer, vi lever i ved at følge årsagerne og bringer løsninger. Disse internationale dynamikker har mekanismer til at gøre det.

Jeg startede med sådan dynamikker først på regionalt niveau, derefter udviklede jeg og konverterede dem til Globale Dynamikker.

Når du går igennem historien om disse dynamikker fra de regionale punkter, som er inkluderet i de senere afsnit, vil du vide, hvordan jeg planlagde nogle dynamikker regionalt først for at opleve massernes "oplysning" økologisk og politisk og forskning på samme tid , bedste metoder til at bringe masserne sammen til at gennemføre visse projekter, som jeg har planlagt ud fra disse dynamiske ideer til miljømæssige, nationale og politiske værdier.

Du vil også forstå, hvordan jeg konverterede regional dynamikker til internationale dynamikker og hvorfor.

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 1

Kulturelle Punkter i videoserier: Sådan opsættes den internationale revolution? Serien 1 - 1, Revolutionære lektioner på engelsk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/1IiIci7hjZE

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 2

Kulturelle Punkter i videoserier: Sådan opsættes den internationale revolution? Serien 1 - 2, Revolutionære lektioner på engelsk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/RT4C3xydsP0

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 3

Kulturelle Punkter i videoserier: Sådan opsættes den internationale revolution? Serien 1 - 3, Revolutionære lektioner på engelsk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/c_ND8kUL0qE

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 4

Kulturelle Punkter i videoserier: Sådan opsættes den internationale revolution? Serien 1 - 4, Revolutionære lektioner på engelsk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/ReNcMhG9cyA

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 5

Kulturelle Punkter i videoserier: Sådan opsættes den internationale revolution? Serien 1 - 5, Revolutionære lektioner på engelsk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/li3063nECGc

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 6

Kulturelle Punkter i videoserier: Sådan opsættes den internationale revolution? Serien 1 - 6, Revolutionære lektioner på engelsk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/r0UEcDryJ3o

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 7

Kulturelle Punkter i videoserier: Sådan opsættes den internationale revolution? Serien 1 - 7, Revolutionære lektioner på engelsk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/rHQj6HSY-KM

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 8

Kulturelle Punkter i videoserier: Sådan opsættes den internationale revolution? Serien 1 - 8, Revolutionære lektioner på engelsk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/96G732HGY-M

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 9

Kulturelle Punkter i videoserier: Sådan opsættes den internationale revolution? Serien 1 - 9, Revolutionære lektioner på engelsk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/23Lz89zS1RY

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 10

Kulturelle Punkter i videoserier: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 10, Revolutionære lektioner på engelsk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/KRFWybE5aRE

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 11

Kulturelle Punkter i videoserier: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 11, Revolutionære lektioner på engelsk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/9MdhdJeCdUk

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 12

Kulturelle Punkter i videoserier: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 12, Revolutionære lektioner på engelsk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/bGUtj5oC6Bo

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 13

Kulturelle Punkter i videoserier: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 13, Revolutionære lektioner på engelsk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/T3-x88Aa8RE

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 14

Kulturelle Punkter i videoserier: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 14, Revolutionære lektioner på engelsk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/od3_2Izg8ZQ

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 15

Kulturelle Punkter i videoserier: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 15, Revolutionære lektioner på engelsk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/zstFN59hBBE

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 16

Kulturelle Punkter i videoserier: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 16, Revolutionære lektioner på engelsk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/UpqUOFam8ww

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 17

Kulturelle Punkter i videoserier: Sådan opsættes den internationale revolution? Serien 1 - 17,Revolutionære lektioner på engelsk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/W_YIPjCc-os

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 18

Kulturelle Punkter i videoserier: Sådan opsættes den internationale revolution? Serien 1 - 18, Revolutionære lektioner på engelsk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/-Q9rWV34q18

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 19

Kulturelle Punkter i videoserier: Sådan opsættes den internationale revolution? Serien 1 - 19, Revolutionære lektioner på engelsk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/Vu92eOwaNcc

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 20

Kulturelle Punkter på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Serien 1 - 20, Revolutionære lektioner på engelsk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/cMBy27DkYXQ

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 21

Kulturelle Punkter i videoserier: Sådan opsættes den internationale revolution? Serien 1 - 21, Revolutionære lektioner på engelsk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/7c2GRUdXzKM

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 22

Kulturelle Punkter på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Serien 1 - 22, Revolutionære lektioner på engelsk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/83-IO088B94

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 23

Kulturelle Punkter i videoserier: Sådan opsættes den internationale revolution? Serien 1 - 23, Revolutionære lektioner på engelsk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/HH2xgm-GfvM

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 24

Kulturelle Punkter på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Serien 1 - 24, Revolutionære lektioner på engelsk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/MZGd4rUXJKc

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 25

Kulturelle Punkter i videoserier: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 25, Revolutionære lektioner på engelsk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/temDIxPSZ1U

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 26

Kulturelle Punkter på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 26, Revolutionære lektioner i engelsk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/pNJMy3Pxc8c

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 27

Kulturelle Punkter på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 27, Revolutionære lektioner i engelsk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/t0MfZ5736-c

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 28

Kulturelle Punkter i videoserier: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 28, Revolutionære lektioner i engelsk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/0kU5zEW8lhg

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 29

Kulturelle Punkter på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 1 - 29, Revolutionære lektioner i engelsk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/ojLU2ywQoVY

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 30

Kulturelle Punkter på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 2 - 1, Revolutionære lektioner på arabisk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/IsG7AuIhQXQ

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 31

Kulturelle Punkter på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 2 - 2, Revolutionære lektioner i arabisk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/NySLGBEF4xM

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 32

Kulturelle Punkter på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 2 - 3, Revolutionære lektioner på arabisk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/U7XfY9ZpKo0

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 33

Kulturelle Punkter i videoserier: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 2 - 4, Revolutionære lektioner på arabisk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/KWDyaLCz4NA

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 34

Kulturelle Punkter på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 2 - 5, Revolutionære lektioner på arabisk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/JPJ2giLACkI

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 35

Kulturelle Punkter i videoserier: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 2 - 6, Revolutionære lektioner på arabisk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/8cwf5H7ivbQ

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 36

Kulturelle Punkter på videoer: Sådan opsættes den internationale revolution? Afsnit 2 - 7, Revolutionære lektioner på arabisk af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/kr0R1-IqPKE

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 37

Kulturelle Punkter i videoserier: Klima Retfærdighed, Afsnit 1 - 1, af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/4HS-Jq7bJJ0

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 38

Kulturelle Punkter på videoer: Klima Retfærdighed, Afsnit 1 - 2, af veteranaktivist, journalist, digter, novelleforfatter og romanforfatter Khalid Mohammed Osman: https://youtu.be/9VH_f045Bv4

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 39

Kulturelle Punkter i Global Dynamik 40

Kulturelle Punkter i flersproget dynamik Dynamics 1

Kulturelle Punkter i tosproget dynamik 2

Kulturelle Punkter i flersproget dynamik 3

Kulturelle Punkter i tosproget dynamik 4

Kulturelle Punkter aktiverede mig til at inspirere og guide masserne til at plante mere end 5.000.000 martyrtræ i Eritrea

Kulturelle Punkter gjorde mig opmærksom på at skabe miljøaktiviteter som det sudanesiske martyrtræ 1 fra ideen om det eritreiske martyrtræ

Kulturelle Punkter opmuntrede mig til at oprette yderligere miljøaktiviteter som Sudans martyrtræ 2 for at sætte gang i den sudanesiske revolution

Kulturelle Punkter gav mig energi til at skabe flere miljøaktiviteter som Sudans Martyr's Tree 3 for at støtte den sudanesiske revolution

Kulturelle Punkter affødte min fantasi til at mobilisere den sudanesiske revolution gennem lange år, og den mislykkedes

Kulturelle Punkter påvirkede mig til at oprette tre mekanismer til en progressiv sudanesisk revolution forsømt af sudanesere, så revolutionen mislykkedes

Kulturelle Punkter inspirerede mig til at afdække de muslimske brødre, grundlæggerne af international terrorisme med andre globale elementer

Har du Kulturelle Punkter i Politikken?

* Besvar spørgsmålet og angiv detaljer, når du skriver kommentarer til Kulturelle Punkter. Føl ikke, at du ikke kan dette, selvom du ikke ved, hvordan du skriver. Bare skriv dine kommentarer på et hvilket som helst sprog, og jeg udfører redigerings- og oversættelsesjobbet for dig, så du bliver en global forfatter. Det vil gøre dig til en professionel forfatter. Del din side, når du får den offentliggjort.

* Tilmeld dig HOA politisk scenens nyhedsbrev via formularen på Kulturelle Punkter, og bekræft det. Hold øje med en e -mail med et link for at bekræfte. Du kan læse om nyhedsbrevet på det medfølgende link.

* Del links til Gglobal Dynamik, herunder Kulturelle Punkter, og del plakaterne fra den globale politiske kampagne på gode websteder (venligst ikke i FaceBook), og fix plakaterne overalt på offentlige steder.

* Kontakt os for at fortælle os, at du læser Kulturelle Punkter, forstod, hvad du læste, og du gerne vil stå ved siden af de globale masser, som du lærte af Kulturelle Punkter.

* Videresend HOA politisk scene til dine venner, herunder linket til Kulturelle Punkter som følger https://www.hoa-politicalscene.com/kulturelle-punkter.html, så dine venner vil tage de samme handlinger.

* Læs om de naturproblemer, vi har globalt, herunder virkningerne af klimaændringer på mange steder og på mennesker, som du læser om i Kulturelle Punkter på 100-beautiful-sites-in-the-world.com/100-beautiful-sites- blog.html.

* Se dokumentarfilm og film om naturkriser forårsaget af de politikker, du læser om på Kulturelle Punkter på tvcinemaapp.com/tv-cinema-app-blog.html. Vær venlig, når du finder noget, der ikke giver mening for dig, så kom her for at skrive om det. Jeg vil besvare dine forespørgsler og belønne dig for det ved at tilbyde dig nogle gode bøger at læse og vide mere om, hvordan du gør dit liv bedre.

Ovenstående formular er til tilmelding til nyhedsbrevet, som er på engelsk og nedenstående er til at skrive kommentar C2 -indlæg om Kulturelle Punkter.

The form above is for signing up for the newsletter and the one below is for writing Comment C2 Entries on Cultural Points.

Have A Great Story About This Topic?

Do you have a great story about this? Share it!

[ ? ]

Upload 1-4 Pictures or Graphics (optional)[ ? ]

 

Click here to upload more images (optional)

Author Information (optional)

To receive credit as the author, enter your information below.

(first or full name)

(e.g., City, State, Country)

Submit Your Contribution

 •  submission guidelines.


(You can preview and edit on the next page)

Enjoy this page? Please pay it forward. Here's how...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

 1. Click on the HTML link code below.
 2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.
Copyright © hoa-politicalscene.com

Did you get any of my books from Apple Books?

Click here to tell me & get some free books. Fill the form.

رواية "الموتُ شرقاً" تكشف لك سرّ الموت الشرقي التراجيدي المستمر للإنسان

Sudanese Journalist, poet, write and human and political activist Khalid Mohammed Osman

احصل علي الرواية الآن واكتشف إنهيار القواسم المشتركة، واستلهم إبداعا يشبه الأسطورة في النص الروائي

"Follow", "like", "tweet", or "pin" the pictures to express your love! Thanks

Horn Africa's Political Tragedy

Love in the Internet Time on Apple Books

Rising of the Phoenix Poetry on Apple Books

Free Poetry Picture Book

Free poetry picture book on Apple Books. You can use the images on public places for your customers to enjoy, while taking coffee.

The French & Spanish Versions

You can work the French versions and the Spanish versions of the two books above with me on, one on one bases. Contact Us.

HOAs Political Poetry Imaged

I'll be thankful, if you get one of my books.

My Books!

Publish Your Book

Let's be the publishers of your book. Use the form at Contact Us.


Work From Home With SBI!