FACEBOOK IS SOCIAL DICTATORSHIP & SOCIAL MEDIA SPAM, but that is not all. GET THE INSIGHTS ON HOAS ABOUT FACEBOOK., AS ONE OF HOA'S DYNAMICS AND SEE THE OTHER DYNAMICS IN MORE THAN 90 BILINGUAL PAGES.

Ελληνικές Δυναμικές Ιδέες

Είμαστε οι μάζες, οι πραγματικές κυρίαρχες δυνάμεις. Εφόσον εκλέγουμε κυβερνήσεις και παραμελούν τις επιθυμίες που ψηφίσαμε, είναι άκυρες κυβερνήσεις. Τους εκδιώξουμε από την εξουσία.

Είμαστε οι μάζες, οι πραγματικές κυρίαρχες δυνάμεις. Εφόσον εκλέγουμε κυβερνήσεις και παραμελούν τις επιθυμίες που ψηφίσαμε, είναι άκυρες κυβερνήσεις. Τους εκδιώξουμε από την εξουσία.

Οι "Ελληνικές Δυναμικές Ιδέες" ξεκίνησαν από τις "Invitation to Comment 160: Δυναμικές ιδέες", οπότε θα πρέπει να διαβάσετε το πρώτο μέρος για να κατανοήσετε το δεύτερο μέρος. Το τρίτο μέρος πιθανότατα θα συμπεριλαμβανόταν στην ενότητα σχολίων.

Είναι ενδιαφέρον ότι όλες οι "Δυναμικές Ιδέες" έχουν αναφορές σε άλλα άρθρα, καθώς έχουν αναπτυχθεί από προηγούμενες εμπειρίες με τη μετακίνηση των μαζών που συμμετείχα από το εβδομήντα.

Θα διαβάσετε για αυτό για να αναπτύξετε τον τρόπο σας ως ενεργό μέλος του μαζικού κινήματος. Εδώ είναι η συνέχεια από το πρώτο μέρος των "Δυναμικών Ιδεών":


Αυτό δείχνει λοιπόν την ανάγκη τερματισμού της εποχής των κλασικών πολιτικών κομμάτων.

Αυτές οι μέθοδοι ξεκινούν συγκεντρώνοντας γύρω από τις Δυναμικές Ιδέες και τους στόχους της μετατόπισης του κλασικού πολιτικού συστήματος από το σύστημα των πολιτικών κομμάτων στο σύστημα των μαζών. Όταν λέω το σύστημα των μαζών που δεν πρέπει να ληφθεί καθώς όλες οι μάζες θα πάρουν κυβερνήσεις και θα κυβερνήσουν. Όχι, αλλά οι μάζες θα αρχίσουν να ξεκινούν δίκτυο οργανισμών και να τους συνδέουν παγκοσμίως. Εντάξει, δεν πρέπει να αποκαλύψω τα σχέδια. Οι οργανισμοί είναι συγκεκριμένες μονάδες και μοναδικές ενώσεις που αντιπροσωπεύουν τις μάζες.

Για να γίνετε μέρος της εποχής των μαζών και της διόρθωσης όλων των πραγμάτων που έχουν πάει στραβά, από τους καιρούς της εποχής του Ψυχρού Πολέμου ... και για να μάθετε πώς να είστε δραστήριοι για να επιλέγετε τον κόσμο πιθανώς, πρέπει να εγγραφείτε στο (HOA Political Ενημερωτικό δελτίο σκηνής) και επιβεβαιώστε τη συνδρομή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο επιβεβαίωσης σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε δευτερόλεπτα μετά την εγγραφή. Φυσικά, το απόρρητο μέσω email αποθηκεύεται σε αυτό το δίκτυο.

Μπορείτε να ξεκινήσετε από τώρα να είστε μέρος της αλλαγής, επειδή εσείς ως άνθρωπος είστε μια δυναμική της αλλαγής. Για να το κάνετε αυτό, διαδώστε τη λέξη παρέχοντας συνδέσμους αυτής της σελίδας σε κάθε κοινωνικό δίκτυο και ιστότοπο και μοιραστείτε ευρέως τις φωτογραφίες.

Αναφορές σε δυναμικές ιδέες

Πριν ξεκινήσω να γράφω το άρθρο δυναμικών ιδεών, το οποίο βασίστηκε σε πολιτικές έννοιες που εφευρέθηκα, έγραψα κορυφαία άρθρα σε αυτό. Αυτό σημαίνει πριν από τη γέννηση αυτού του άρθρου σχετικά με τις δυναμικές ιδέες που είχα από νωρίτερα στη δεκαετία του εβδομήντα, όταν διέφυγα από τη δικτατορία στο Σουδάν για να φτάσω στο κράτος του Ιράκ, πριν από την έλευση του Sadam Hussain, έγραψα άρθρα βασισμένα στο άλλο έννοιες που εφευρέθηκα, οι οποίες σχετίζονται με δυναμικές ιδέες και στη συνέχεια η σκέψη αυτού του άρθρου που διαβάζετε τώρα μπήκε στο μυαλό μου. Αυτό δείχνει την εξέλιξη της διαδικασίας γραφής σχετικά με τις σχετικές ιδέες και τη σύνδεση μεταξύ αυτών των ιδεών. Αυτό είναι από μόνο του δυναμικό.

Έτσι, βρείτε τη σύνδεση και τις αναφορές που περιλαμβάνονται στην έκδοση αυτού του άρθρου, το οποίο έχει μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες στην ενότητα πόρων αυτής της σελίδας κοντά στο αυτή την ενότητα παρακάτω.

Η μαζική ατομική μηχανή δυναμικών ιδεών είναι οι μάζεςΕίναι στοιχείο παράγοντα, όταν αναφέρεστε σε όσα είπα ότι οι μάζες είναι η πραγματική δύναμη που οδηγεί ολόκληρη τη διαδικασία των δημοκρατιών σε όλο τον κόσμο. Στη συνέχεια, θυμηθείτε ότι οι μάζες είναι η πραγματική δύναμη που εκλέγει τις κυβερνήσεις και δίνει τη δύναμη σε κυβερνήτες ελίτ κλασικών πολιτικών κομμάτων, ή μοναρχίες σε κάποια άλλα μέρη.

Αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι οι διεφθαρμένες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο αποδεικνύονται ότι δεν είναι γνήσιες και διαφανείς και έχουν αξιοπιστία να εργάζονται για τους ανθρώπους που τους εκλέγουν να κάνουν τη δουλειά σωστά.

Οι Δυναμικές Ιδέες ως τα πρώτα βήματα για τη συνεργασία με τα μάζα διαφημιστικά συνθήματα για ενεργοποίηση και συγκέντρωση:

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εκτεταμένες πληροφορίες και εκστρατείες συσκευασίας χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα περιβαλλοντικά λογότυπα και χρησιμοποιώντας τις αφίσες που επισυνάπτονται στις σελίδες για αυτόν τον σκοπό, οι οποίες είναι περισσότερες από 1000 σελίδες. Θα βρείτε τους συνδέσμους τους συνδεδεμένους σε αυτές τις σελίδες.

Τα πολιτικά συνθήματα για τις μαζικές πολιτικές εκστρατείες:

* Η εποχή των πολιτικών κομμάτων έχει τελειώσει. Αυτή είναι η εποχή των μαζών. Εμείς οι μάζες οργανώνουμε οργανισμούς με άλλες προδιαγραφές για να εισέλθουμε στις εκλογές και να θεσπίσουμε υγιή πολιτικά συστήματα που εξυπηρετούν τις μάζες, όχι τις κυβερνώντες ελίτ.

* Οι μάζες πρέπει να γνωρίζουν ότι η κλιματική αλλαγή προκαλεί επιδημίες. Έτσι, οι μάζες πρέπει να κινηθούν για να αφαιρέσουν το σύστημα που προκάλεσε την κλιματική αλλαγή.

* Οι μάζες πρέπει να αρπάξουν την εξουσία και να αλλάξουν τα κλασικά πολιτικά συστήματα παντού για να ανακτήσουν το κλίμα και να βελτιώσουν την υγεία.

* Είμαστε οι μάζες, εκλέγουμε κυβερνήσεις, αρκεί να μην λειτουργούν για εμάς, έτσι παίρνουμε την εξουσία και αλλάζουμε τα πολιτικά συστήματα ΤΩΡΑ.

* Η εποχή των κλασικών πάρτι τελείωσε. Ήρθε η ώρα για τις μάζες τώρα. Οργανώστε τις μάζες πολιτικά όργανα για να λάβετε μέρος στις εκλογές. Είναι πολιτική σημασιολογία.

* Η εποχή των πολιτικών κομμάτων έχει τελειώσει. Αυτή είναι η εποχή των μαζών. Εμείς οι μάζες οργανώνουμε οργανισμούς με ορισμένες προδιαγραφές για να εισέλθουμε στις εκλογές και να θεσπίσουμε υγιή πολιτικά συστήματα που εξυπηρετούν τις μάζες, όχι τις κυβερνώντες ελίτ.

* Εμείς, οι μάζες πρέπει να απενεργοποιήσουμε τα κλασικά συστήματα και να δημιουργήσουμε τα πιο σύγχρονα σύγχρονα παγκόσμια συστήματα. Ο χρόνος για κλασικά πάρτι τελείωσε. Σας δείχνω τον τρόπο να αφαιρέσετε κλασικά κλισέ των δημοκρατιών και να χτίσετε μοντέρνα.

* Τα κλασικά πολιτικά κόμματα απέτυχαν τις μάζες που τους ψήφισαν και η κλιματική αλλαγή, οι πανδημίες της, οι οικονομικές κρίσεις, οι συγκρούσεις και οι ταραχές παγκοσμίως είναι αποδείξεις.Συνεχίστε το ταξίδι της ανακάλυψης στο μυαλό μου για να χτίσετε μια ευχαρίστηση της ανακάλυψης στο μυαλό σας και να ανήκουν στην Εποχή των Μάζων και τις ίδιες ιδέες που έχω χτίσει για να αλλάξω τον κλασικό κόσμο της πολιτικής ... συνεχίστε εδώ στο "Δυναμικές πολιτικές απόψεις". Αλλά, πρώτα, ρίξτε μια ματιά στις γλωσσικές δυναμικές ιδέες που αναφέρονται παρακάτω, για να μάθετε ακριβώς πώς θέλω να οδηγήσω τον κόσμο μαζί σας και άλλους δυναμικούς ανθρώπους. 🌎 😎

* Read "Dynamic Ideas" in your native language below:

🇦🇱 Read it in Albanian Idetë dinamike.

🇪🇹 Read it in Amharic Invitation to Comment 158: ተለዋዋጭ ሀሳቦች and Invitation to Comment 159: ተለዋዋጭ የፖለቲካ አመለካከቶች.

🇱🇧 Read it in Arabic Afkar Dynamicyah, and Invitation to Comment 154: أفكار ديناميكية، أو أفكار دينامية.

🇧🇬 Read it in Bulgarian Invitation to Comment 155: Динамични идеи and Invitation to Comment 156: Динамични политически мнения.

🇨🇳 Read it in Chinese Invitation to Comment 157: 动态想法.

🇨🇿 Read it in Czech

🇩🇰 Read it in Danish

🇬🇧 Read it in English Dynamic Ideas and Dynamic Political Opinions.

🇵🇭 Read it in Filipino

🇫🇷 Read it in French

🇩🇪 Read it in German

🇬🇷 Read it in Greek

* Read it in Hawaiian

🇮🇱 Read it in Hebrew

🇮🇩 Read it in Indonesian

🇮🇪 Read it in Irish

🇮🇹 Read it in Italian

🇯🇵 Read it in Japanese

🇰🇵 Read it in Korean

🇱🇻 Read it in Latvian

🇲🇾 Read it in Malay

🇳🇴 Read it in Norwegian

🇮🇷 Read it in Persian

🇵🇱 Read it in Polish

🇵🇹 Read it in Portuguese

🇷🇴 Read it in Romanian

🇷🇺 Read it in Russian

🇸🇰 Read it in Slovak

🇪🇸 Read it in Spanish

🇸🇪 Read it in Swedish

🇹🇭 Read it in Thai

🇻🇳 Read it in Vietnamese

* You are at Invitation to Comment 161: Ελληνικές Δυναμικές Ιδέες.

Click here to post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Invitation to Comment.

نُشرت مطلع هذا العام

رواية "الموتُ شرقاً" تكشف لك سرّ الموت الشرقي التراجيدي المستمر للإنسان

Sudanese Journalist, poet, write and human and political activist Khalid Mohammed Osman

احصل علي الرواية الآن واكتشف إنهيار القواسم المشتركة، واستلهم إبداعا يشبه الأسطورة في النص الروائي

"Follow", "like", "tweet", or "pin" the pictures to express your love! Thanks

Horn Africa's Political Tragedy

Love in the Internet Time on Apple Books

Rising of the Phoenix Poetry on Apple Books

Free Poetry Picture Book

Free poetry picture book on Apple Books. You can use the images on public places for your customers to enjoy, while taking coffee.

The French & Spanish Versions

You can work the French versions and the Spanish versions of the two books above with me on, one on one bases. Contact Us.

HOAs Political Poetry Imaged

I'll be thankful, if you get one of my books.

My Books!

Publish Your Book

Let's be the publishers of your book. Use the form at Contact Us.


Work From Home With SBI!