HOW MUCH does Facebook pay you when you spend a lot of time to make it a billionaire while you're poor? Do you want to conquer FaceBook, Google, or any social you are using and make them pay you hard currencies for using them? That has a DYNAMIC SYSTEM. Contact Me! GET INSIGHTS ON HOAS ABOUT FACEBOOK.

Comments for 30 vjet me pare Nuk kishte asnje Ueb and Asnje Peme e Deshmorit mbi te

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

May 16, 2020
Rating
starstarstarstarstar
30 vjet më parë Nuk kishte asnjë Ueb & Asnjë Pemë e Dëshmorit mbi të 3
by: Khalid

*** Read the beginning of "Invitation to Comment: 30 vjet më parë Nuk kishte asnjë Ueb & Asnjë Pemë e Dëshmorit mbi të" and then continue here at 2 and 3.

Ideja është gjithashtu në Pinterest dhe unë gjithashtu nuk e di nëse ata u bindën për idenë time, apo jo.

Ajo që del nga kjo është se duhet të ketë besueshmëri dhe transparencë në ato që bëjmë kur publikojmë ide të tilla. Kjo është arsyeja pse ka të drejtat e autorit edhe për ide.

Pastaj lexova në rrjetë disa ditë më parë për një pemë të dëshmorit që thoshte se kishte strehuar Dëshmorët e Tolpuddle në kohën kur u takuan për të formuar një nga sindikatat e para në botë. Thuhet se Sycamore Tree është akoma gjallë dhe është nën kujdesin e National Trust në fshatin Tolpuddle, Dorset, në Mbretërinë e Bashkuar.

Pretendohet gjithashtu se pema është e vjetër rreth 320 vjet, që do të thotë se do të kishte kaluar 150 vjet kur Dëshmorët u takuan në 1834. Epo, mund të jetë shumë për të falsifikuar histori atje. Ne tashmë dimë disa fakte për historitë e falsifikuara. Faktet e tilla, histori të falsifikuara, rezultojnë se i shërbejnë një fuqie në këtë botë.

Megjithatë, ajo pemë është kaq e ndryshme nga Pema e Dëshmorit të Eritrean, themelet dhe qëllimet e saj. Pra, Pema e Dëshmorit të Eritrean është ende pema e parë e këtij lloji në botë dhe në historinë njerëzore.

Por, pyetja që duhet të shtrojmë është pse papritmas pema e dëshmorit bëhet ethe për disa biznese, pas përpjekjeve që bëra në internet përmes shumë grupeve dhe bordeve sociale për të formuar rreth? Dhe pse kur përdorni ide të tilla hasni në ndonjë burim shmangni përmendjen e burimit dhe shmangni burimin?

Nuk ka asnjë mënyrë për të kontrolluar në FaceBook për shembull, nëse nuk jeni përdorues dhe unë kurrë nuk do të jem përdorues në një platformë të tillë sipërfaqësore si ajo, e cila hap dyert për kaq shumë njerëz që nuk e dinë se cili është ndryshimi midis A dhe Z në politikë dhe madje edhe në vlera shoqërore. Ju lexoni pak, por nuk mund të merrni informacionin e plotë për të parë nëse ata po burojnë apo jo.

* Read "30 Years Ago There's No Web and No Martyr's Tree on It!" in your language below:

🇨🇳 Lexojeni në Kinezisht Invitation to Comment 147: 三十年前,没有互联网或烈士树 dhe Invitation to Comment 147: 三十年前,没有互联网或烈士树 Comments.

🇩🇰 Lexojeni atë në Danisht 30 år siden var der ikke noget web og ingen martyrstræ på dhe 30 år siden var der ikke noget web og ingen martyrstræ på Comments.

🇵🇭 Lexojeni atë në Filipinisht Invitation to Comment: 30 Taon na Magkaroon Walang Internet at walang Tree ng Martyr dhe Invitation to Comment: 30 Taon na Magkaroon Walang Internet at walang Tree ng Martyr Comments.

It Lexojeni në Frengjisht Il y a 30 ans, il n'y avait ni Internet ni arbre de martyr dessus dhe Il y a 30 ans, il n'y avait ni Internet ni arbre de martyr dessus Comments.

🇩🇪 Lexojeni në gjermanisht Vor 30 Jahren gibt es kein Web und keinen Märtyrerbaum darauf dhe Vor 30 Jahren gibt es kein Web und keinen Märtyrerbaum darauf Comments.

🇬🇷 Lexojeni atë në Greqisht 30 χρόνια πριν δεν υπάρχει κανένας ιστός και κανένα δέντρο μαρτύρων dhe 30 χρόνια πριν δεν υπάρχει κανένας ιστός και κανένα δέντρο μαρτύρων Comments.

* Lexojeni në Havai 30 mau makahiki i hala ua ʻole mākou i ka pūnaewele a ʻaʻohe kumu lāʻau martyr ma luna dhe 30 mau makahiki i hala ua ʻole mākou i ka pūnaewele a ʻaʻohe kumu lāʻau martyr ma luna Comments.

🇮🇱 Lexojeni në Hebraisht Invitation to Comment 149: לפני 30 שנה לא היה בו שום אינטרנט ולא עץ שאהיד dhe Invitation to Comment 149 Comments: לפני 30 שנה לא היה בו שום אינטרנט ולא עץ שאהיד.

🇮🇹 Lexojeni në italisht 30 anni fa Non c'è web e nessun albero dei martiri dhe 30 anni fa Non c'è web e nessun albero dei martiri Comments.

🇯🇵 Lexoni atë në Japonisht Invitation to Comment 150: 0 年前ネットも殉教者のツリーもありません dhe Invitation to Comment 150: 0 年前ネットも殉教者のツリーもありません Comments.

🇰🇵 Lexoni atë në Kore Invitation to Comment 151: 30 년 전 인터넷과 순교자의 나무는 없었다 dhe Invitation to Comment 151: 30 년 전 인터넷과 순교자의 나무는 없었다 Comments.

🇱🇻 Lexojeni në Letonisht Pirms 30 gadiem nebija tīmekļa un acīmredzot tajā nebija mocekļa koka dhe Pirms 30 gadiem nebija tīmekļa un acīmredzot tajā nebija mocekļa koka Comments.

🇳🇴 Lexojeni në Norvegjisht 30 år siden Det var ikke noe internett og ikke noe martyrtrær på dhe 30 år siden Det var ikke noe internett og ikke noe martyrtrær på Comments.

🇵🇹 Lexojeni në Portugeze 30 anos atrás, não havia teia nem árvore de mártires dhe 30 anos atrás, não havia teia nem árvore de mártires Comments.

🇷🇺 Lexojeni në Rusisht Invitation to Comment 152: 30 лет назад на нем не было ни паутины, ни дерева мученика dhe Invitation to Comment 152 Comments: 30 лет назад на нем не было ни паутины, ни дерева мученика.

🇸🇰 Lexojeni në Sllovake Pred 30 rokmi na nej nebol internet ani mučenícky strom dhe Pred 30 rokmi na nej nebol internet ani mučenícky strom Comments.

🇪🇸 Lexojeni në Spanjisht Hace 30 años no había Internet, ni ningún árbol de mártires en él dhe Hace 30 años no había Internet, ni ningún árbol de mártires en él Comments.

🇸🇪 Lexojeni atë në Suedisht 30 år sedan var det inget internet, eller Martyr's Tree på det dhe 30 år sedan var det inget internet, eller Martyr's Tree på det Comments.

🇹🇭 Lexojeni në Thai 30 ปีที่ผ่านมาไม่มีเว็บและเห็นได้ชัดว่าไม่มีต้นไม้ของผู้พลีชีพ dhe 30 ปีที่ผ่านมาไม่มีเว็บและเห็นได้ชัดว่าไม่มีต้นไม้ของผู้พลีชีพ Comments.

🇻🇳 Lexojeni në Vietnamisht 30 năm trước Không có Internet, hay Cây liệt sĩ trên đó dhe 30 năm trước Không có Internet, hay Cây liệt sĩ trên đó Comments.

* You are at Invitation to Comment: 30 vjet më parë Nuk kishte asnjë Ueb & Asnjë Pemë e Dëshmorit mbi të Comments.

May 16, 2020
Rating
starstarstarstarstar
30 vjet më parë Nuk kishte asnjë Ueb & Asnjë Pemë e Dëshmorit mbi të 2
by: Khalid

*** Read the beginning of "Invitation to Comment: 30 vjet më parë Nuk kishte asnjë Ueb & Asnjë Pemë e Dëshmorit mbi të" and then continue here at 2 and 3.

Për të ofruar varrosjen dhe funeralin e nderuar që meritojnë, për të marrë pjesë nga të gjithë Eritreanët patriotë, ne bëmë një kërkim gjithëpërfshirës, duke pyetur shumë dëshmitarë të krimeve të kryera nga pushtimi okupator Etiop,

Ne i kërkuam këto kocka dhe i morëm nga kaq shumë vende të ndryshme për të nderuar dëshmorët e Eritrean dhe krijuam Ditën e Dëshmorit, me festime në të gjitha rajonet e Eritrean. Qyteti i Kern ishte katërta e veprimtarive të para, dhe nga nusja krenare e të gjitha qyteteve të Eritrean shpirtrat e dëshmorëve endeshin, duke buzëqeshur në paqe dhe duke u shfaqur më të lumtur nga arritjet e tyre që vëllezërit e tyre të jetojnë në një gjendje të lirë, përmes tyre pemë.

Ky ishte një nga qëllimet e idesë që unë krijova, sepse unë e dua popullin Eritrean dhe i konsideroj ata edhe njerëzit e mi dhe sepse kam ndarë luftën e tyre për pavarësi. Askush nuk do ta fshijë këtë fakt historik së bashku me arritjet e mia. Nëse dikush që nuk ka besim, në atë që bëra, për shkak të ndjenjave ziliqare, ose sepse nuk më pëlqen mua, për shkak të parimeve të mia, thjesht mbyll.

Thelbi i sakrificave për kombin ishte dhe është ende një mençuri përmes së cilës krijova idenë e pemës së dëshmorit për të arritur mbjelljen e 5,000,000 pemëve të dëshmorit, siç e përmenda. Kjo nuk ishte thjesht mbjellja e pemëve të dëshmorit, megjithëse, ashtu si çdo Eritrean ka marrë kuptimin e të qenit Eritrean dhe kuptimin e sakrificave për të tjerët.

Unë i njoh njerëzit si ide si të tilla. Por, kur njerëzit përdorin idetë, dihet që ata duhet të japin një referencë.

Nga Pema e Dëshmorit të Eritrean, Pema e Dëshmorit Sudanez ka lindur dhe me kaq shumë përpjekje dhe kohë të harxhuar parullat dolën në qindra fotografi me thirrje për të mbjellë pemën e dëshmorit.

Tani, ju mund të shihni të njëjtin projekt në FaceBook dhe me të vërtetë nuk e di nëse ata kanë deklaruar ndonjë referencë atje, apo jo.

* Read "30 Years Ago There's No Web and No Martyr's Tree on It!" in your language below:

🇪🇹 Lexoni atë në amarikisht Invitation to Comment 146: ከ 30 ዓመታት በፊት ድር የለም እና በላዩ ላይ የሰማዕት ዛፍ የለም dhe Invitation to Comment 146: ከ 30 ዓመታት በፊት ድር የለም እና በላዩ ላይ የሰማዕት ዛፍ የለም.

🇱🇧 Lexojeni atë në arabisht Ftesën për të komentuar 145: para 30 عاما لم تكن هناك شبكة انترنت ولا شجرة شهيد عليه dhe Invitation to Comment 145 Comments: قبل 30 عاما لم تكن هناك شبكة انترنت ولا شجرة شهيد عليها.

🇨🇳 Lexojeni në Kinezisht Invitation to Comment 147: 三十年前,没有互联网或烈士树 dhe Invitation to Comment 147: 三十年前,没有互联网或烈士树 Comments.

🇩🇰 Lexojeni atë në Danisht 30 år siden var der ikke noget web og ingen martyrstræ på dhe 30 år siden var der ikke noget web og ingen martyrstræ på Comments.

🇵🇭 Lexojeni atë në Filipinisht Invitation to Comment: 30 Taon na Magkaroon Walang Internet at walang Tree ng Martyr dhe Invitation to Comment: 30 Taon na Magkaroon Walang Internet at walang Tree ng Martyr Comments.

It Lexojeni në Frengjisht Il y a 30 ans, il n'y avait ni Internet ni arbre de martyr dessus dhe Il y a 30 ans, il n'y avait ni Internet ni arbre de martyr dessus Comments.

🇩🇪 Lexojeni në gjermanisht Vor 30 Jahren gibt es kein Web und keinen Märtyrerbaum darauf dhe Vor 30 Jahren gibt es kein Web und keinen Märtyrerbaum darauf Comments.

🇬🇷 Lexojeni atë në Greqisht 30 χρόνια πριν δεν υπάρχει κανένας ιστός και κανένα δέντρο μαρτύρων dhe 30 χρόνια πριν δεν υπάρχει κανένας ιστός και κανένα δέντρο μαρτύρων Comments.

* Lexojeni në Havai 30 mau makahiki i hala ua ʻole mākou i ka pūnaewele a ʻaʻohe kumu lāʻau martyr ma luna dhe 30 mau makahiki i hala ua ʻole mākou i ka pūnaewele a ʻaʻohe kumu lāʻau martyr ma luna Comments.

🇮🇱 Lexojeni në Hebraisht Invitation to Comment 149: לפני 30 שנה לא היה בו שום אינטרנט ולא עץ שאהיד dhe Invitation to Comment 149 Comments: לפני 30 שנה לא היה בו שום אינטרנט ולא עץ שאהיד.

🇮🇹 Lexojeni në italisht 30 anni fa Non c'è web e nessun albero dei martiri dhe 30 anni fa Non c'è web e nessun albero dei martiri Comments.

🇯🇵 Lexoni atë në Japonisht Invitation to Comment 150: 0 年前ネットも殉教者のツリーもありません dhe Invitation to Comment 150: 0 年前ネットも殉教者のツリーもありません Comments.

🇰🇵 Lexoni atë në Kore Invitation to Comment 151: 30 년 전 인터넷과 순교자의 나무는 없었다 dhe Invitation to Comment 151: 30 년 전 인터넷과 순교자의 나무는 없었다 Comments.

🇱🇻 Lexojeni në Letonisht Pirms 30 gadiem nebija tīmekļa un acīmredzot tajā nebija mocekļa koka dhe Pirms 30 gadiem nebija tīmekļa un acīmredzot tajā nebija mocekļa koka Comments.

🇳🇴 Lexojeni në Norvegjisht 30 år siden Det var ikke noe internett og ikke noe martyrtrær på dhe 30 år siden Det var ikke noe internett og ikke noe martyrtrær på Comments.

🇵🇹 Lexojeni në Portugeze 30 anos atrás, não havia teia nem árvore de mártires dhe 30 anos atrás, não havia teia nem árvore de mártires Comments.

🇷🇺 Lexojeni në Rusisht Invitation to Comment 152: 30 лет назад на нем не было ни паутины, ни дерева мученика dhe Invitation to Comment 152 Comments: 30 лет назад на нем не было ни паутины, ни дерева мученика.

🇸🇰 Lexojeni në Sllovake Pred 30 rokmi na nej nebol internet ani mučenícky strom dhe Pred 30 rokmi na nej nebol internet ani mučenícky strom Comments.

🇪🇸 Lexojeni në Spanjisht Hace 30 años no había Internet, ni ningún árbol de mártires en él dhe Hace 30 años no había Internet, ni ningún árbol de mártires en él Comments.


* You are at Invitation to Comment: 30 vjet më parë Nuk kishte asnjë Ueb & Asnjë Pemë e Dëshmorit mbi të Comments.

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Invitation to Comment.

Return to 30 vjet me pare Nuk kishte asnje Ueb and Asnje Peme e Deshmorit mbi te.

Enjoy this page? Please pay it forward. Here's how...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.
Copyright © hoa-politicalscene.com

Did you get any of my books from Apple Books?

Click here to tell me & get some free books. Fill the form.

رواية "الموتُ شرقاً" تكشف لك سرّ الموت الشرقي التراجيدي المستمر للإنسان

Sudanese Journalist, poet, write and human and political activist Khalid Mohammed Osman

احصل علي الرواية الآن واكتشف إنهيار القواسم المشتركة، واستلهم إبداعا يشبه الأسطورة في النص الروائي

"Follow", "like", "tweet", or "pin" the pictures to express your love! Thanks

Horn Africa's Political Tragedy

Love in the Internet Time on Apple Books

Rising of the Phoenix Poetry on Apple Books

Free Poetry Picture Book

Free poetry picture book on Apple Books. You can use the images on public places for your customers to enjoy, while taking coffee.

The French & Spanish Versions

You can work the French versions and the Spanish versions of the two books above with me on, one on one bases. Contact Us.

HOAs Political Poetry Imaged

I'll be thankful, if you get one of my books.

My Books!

Publish Your Book

Let's be the publishers of your book. Use the form at Contact Us.


Work From Home With SBI!