HOW MUCH does Facebook pay you when you spend a lot of time to make it a billionaire while you're poor? Do you want to conquer FaceBook, Google, or any social you are using and make them pay you hard currencies for using them? That has a DYNAMIC SYSTEM. Contact Me! GET INSIGHTS ON HOAS ABOUT FACEBOOK.

30 vjet me pare Nuk kishte asnje Ueb and Asnje Peme e Deshmorit mbi te

30 vjet më parë Nuk kishte asnjë Ueb & Asnjë Pemë e Dëshmorit mbi të! Ajo dëshmon besueshmërinë, kur ju referoheni ideve të të tjerëve duke buruar dhe referuar.

30 vjet më parë Nuk kishte asnjë Ueb & Asnjë Pemë e Dëshmorit mbi të! Ajo dëshmon besueshmërinë, kur ju referoheni ideve të të tjerëve duke buruar dhe referuar.

Prezantimi:

Totallyshtë krejtësisht e vështirë për shfletuesin e internetit të lexojë të gjitha shkronjat e titullit "30 vjet më parë nuk kishte asnjë Internet në internet dhe asnjë pemë të dëshmorit në të". Ka disa letra me shenja mbi ta injorimi i shfletuesit. Kështu që, unë i shkruaja ato fjalë me shkronja të tilla pasi i hoqa shenjat prej tyre. Shqipja e di këtë, kështu që ata mund të lexojnë shkronjën e duhur që mungon për të ditur fjalët.

Versioni alabanian i "30 vjet më parë Nuk kishte internet në internet dhe asnjë pemë martirie në të" është përkthyer nga versioni anglisht që do të gjeni në 30 Years Ago There was No Web, or Martyr's Tree on It. Lexoni të dy versionet dhe nëse keni gjetur ndonjë gabim, ju lutemi shkruani interpretimin e saktë përmes lidhjes së komentit që do të gjeni në fund të faqe. Do të merrni disa dhurata të dobishme, kur ta bëni këtë dhe të shkruani tekstet e sakta. Nëse dëshironi të shkruani për ndonjë "Ndezje Intelektuale" të juajat, përdorni formularin në faqen e hyrjes në Pema e Dëshmorit.

Shtë e jashtëzakonshme të themi se artikujt për idenë e pemës së dëshmorit shpjegojnë sesi ideja ishte dinamike dhe si e shfrytëzova për të mobilizuar popullin eritrit për të mbjellë mbi 5 milion pemë dëshmori në raste të ndryshme kombëtare. (Motivimi personal), i cili ka bërë ndër vite ka rezultate të shkëlqyera dhe ka kontribuar në (suksesin personal), për mua krijuesi i idesë së pemës së dëshmorit dhe popullit tim të dashur Eritrean.

Unë duhet të jem i qartë ndërsa regjistroj gjëra për historinë. Kjo për shkak se shumë njerëz nuk i kushtojnë vëmendje përpjekjeve të sinqerta si përpjekjet që kam bërë, ose madje ata nuk i pranojnë role të rëndësishme që kam luajtur në një histori të një kombi, që nga lufta e tij për të fituar lirinë. Kjo gjithashtu sepse disa njerëz si ata njerëz ziliqarë kanë çështje personale. Disa njerëz të tjerë gjithashtu kanë tendencë të vjedhin ide dinamike siç është ideja ime pema e dëshmorit dhe pastaj të gjejnë media të mëdha sociale, si FaceBook, ose shërbime të tjera neto për të paraqitur idetë e vjedhura si të tyre. Kështu që dikush jashtë duhet ta ndalojë këtë. Në fakt, sjelljet sipërfaqësore rregullojnë mediat sociale. Unë e di se disa njerëz atje nuk kanë dëgjuar kurrë për të drejtat e pronësisë intelektuale. Por, shumë njerëz e bëjnë dhe ata vazhdojnë të vjedhin pronë intelektuale, megjithëse. Njerëz të tillë nuk kanë vetëdije. Ata thjesht injorojnë faktin se dikush mund t'i kapë ata dhe ata mund të jenë subjekt i procedurave gjyqësore.

Sepse (ambienti) dhe natyrisht (mbrojtja e mjedisit) janë çështje me rëndësi për mua, pasi ato janë dinamikë që unë të eksperimentoj me lëvizjen e njerëzve në aktivitete të tilla, kështu që ne kemi marrë këtë artikull specifik të përkthyer në disa gjuhë që do të përkuleni poshtë, në pjesën e fundit të faqes. Unë njoh 5 gjuhë dhe disa informacione rreth gjuhëve të tjera.


30 vjet më parë Nuk kishte asnjë Ueb & Asnjë Pemë e Dëshmorit mbi tëKur interneti u hap në gusht 1991, ai u hap për herë të parë për fuqinë e madhe dhe u kufizua në vendet e zhvilluara mirë për dy vjet.

Pra, në Afrikë, përfshirë Bririn e Afrikës, njerëzit afrikanë nuk e morën ashtu siç bëjnë njerëzit në botën e zhvilluar mirë. As banorët autoktonë në Azi dhe gjetkë. Nuk kishte asnjë pemë dëshmori, në kohën kur unë krijova atë në (atë kohë) dhe madje edhe deri kaq kohët e fundit.

Kur erdha me idenë e Pemës së Dëshmorit menjëherë pas pavarësisë së Eritrea në 1991, dhe kjo ishte koha kur filloi të nisë interneti, ideja ishte e freskët dhe askush nuk ka ardhur me të në dritën e fakteve që gjenden në Tokë eritreiane, e cila tregoi se ka më shumë se 500,000 dëshmorë të Eritrean me eshtrat e tyre të shpërndara në vende të ndryshme në shtetin e ri të çliruar. Kjo çështje martirike nuk ka ndodhur kurrë më parë në botë, përveç në Algjeri.

*** Continue at Invitation to Comment: 30 vjet më parë Nuk kishte asnjë Ueb & Asnjë Pemë e Dëshmorit mbi të Comments.


* Read "30 Years Ago There's No Web and No Martyr's Tree on It!" in your language below:

🇪🇹 Lexoni atë në amarikisht Invitation to Comment 146: ከ 30 ዓመታት በፊት ድር የለም እና በላዩ ላይ የሰማዕት ዛፍ የለም dhe Invitation to Comment 146: ከ 30 ዓመታት በፊት ድር የለም እና በላዩ ላይ የሰማዕት ዛፍ የለም.

🇱🇧 Lexojeni atë në arabisht Ftesën për të komentuar 145: para 30 عاما لم تكن هناك شبكة انترنت ولا شجرة شهيد عليه dhe Invitation to Comment 145 Comments: قبل 30 عاما لم تكن هناك شبكة انترنت ولا شجرة شهيد عليها.

🇨🇳 Lexojeni në Kinezisht Invitation to Comment 147: 三十年前,没有互联网或烈士树 dhe Invitation to Comment 147: 三十年前,没有互联网或烈士树 Comments.

🇩🇰 Lexojeni atë në Danisht 30 år siden var der ikke noget web og ingen martyrstræ på dhe 30 år siden var der ikke noget web og ingen martyrstræ på Comments.

🇵🇭 Lexojeni atë në Filipinisht Invitation to Comment: 30 Taon na Magkaroon Walang Internet at walang Tree ng Martyr dhe Invitation to Comment: 30 Taon na Magkaroon Walang Internet at walang Tree ng Martyr Comments.

It Lexojeni në Frengjisht Il y a 30 ans, il n'y avait ni Internet ni arbre de martyr dessus dhe Il y a 30 ans, il n'y avait ni Internet ni arbre de martyr dessus Comments.

🇩🇪 Lexojeni në gjermanisht Vor 30 Jahren gibt es kein Web und keinen Märtyrerbaum darauf dhe Vor 30 Jahren gibt es kein Web und keinen Märtyrerbaum darauf Comments.

🇬🇷 Lexojeni atë në Greqisht 30 χρόνια πριν δεν υπάρχει κανένας ιστός και κανένα δέντρο μαρτύρων dhe 30 χρόνια πριν δεν υπάρχει κανένας ιστός και κανένα δέντρο μαρτύρων Comments.

* Lexojeni në Havai 30 mau makahiki i hala ua ʻole mākou i ka pūnaewele a ʻaʻohe kumu lāʻau martyr ma luna dhe 30 mau makahiki i hala ua ʻole mākou i ka pūnaewele a ʻaʻohe kumu lāʻau martyr ma luna Comments.

E lexoi në Hebraisht Invitation to Comment 149: לפני 30 שנה לא היה בו שום אינטרנט ולא עץ שאהיד dhe Invitation to Comment 149 Comments: לפני 30 שנה לא היה בו שום אינטרנט ולא עץ שאהיד.

🇮🇹 Lexojeni në italisht 30 anni fa Non c'è web e nessun albero dei martiri dhe 30 anni fa Non c'è web e nessun albero dei martiri Comments.

🇯🇵 Lexoni atë në Japonisht Invitation to Comment 150: 0 年前ネットも殉教者のツリーもありません dhe Invitation to Comment 150: 0 年前ネットも殉教者のツリーもありません Comments.

🇰🇵 Lexoni atë në Kore Invitation to Comment 151: 30 년 전 인터넷과 순교자의 나무는 없었다 dhe Invitation to Comment 151: 30 년 전 인터넷과 순교자의 나무는 없었다 Comments.

🇱🇻 Read it in Latvian Pirms 30 gadiem nebija tīmekļa un acīmredzot tajā nebija mocekļa koka.


* You are at Invitation to Comment: 30 vjet më parë Nuk kishte asnjë Ueb & Asnjë Pemë e Dëshmorit mbi të.

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Invitation to Comment.

Enjoy this page? Please pay it forward. Here's how...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.
Copyright © hoa-politicalscene.com

Did you get any of my books from Apple Books?

Click here to tell me & get some free books. Fill the form.

رواية "الموتُ شرقاً" تكشف لك سرّ الموت الشرقي التراجيدي المستمر للإنسان

Sudanese Journalist, poet, write and human and political activist Khalid Mohammed Osman

احصل علي الرواية الآن واكتشف إنهيار القواسم المشتركة، واستلهم إبداعا يشبه الأسطورة في النص الروائي

"Follow", "like", "tweet", or "pin" the pictures to express your love! Thanks

Horn Africa's Political Tragedy

Love in the Internet Time on Apple Books

Rising of the Phoenix Poetry on Apple Books

Free Poetry Picture Book

Free poetry picture book on Apple Books. You can use the images on public places for your customers to enjoy, while taking coffee.

The French & Spanish Versions

You can work the French versions and the Spanish versions of the two books above with me on, one on one bases. Contact Us.

HOAs Political Poetry Imaged

I'll be thankful, if you get one of my books.

My Books!

Publish Your Book

Let's be the publishers of your book. Use the form at Contact Us.


Work From Home With SBI!