HOW MUCH does Facebook pay you when you spend a lot of time to make it a billionaire while you're poor? Do you want to conquer FaceBook, Google, or any social you are using and make them pay you hard currencies for using them? That has a DYNAMIC SYSTEM. Contact Me! GET INSIGHTS ON HOAS ABOUT FACEBOOK.

Comments for 30 aar siden Det var ikke noe internett og ikke noe martyrtraer paa

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

May 15, 2020
Rating
starstarstarstarstar
30 år siden Det var ikke noe internett og ikke noe martyrtrær på 3
by: Khalid

Jeg vet at folk liker ideer som sådan. Men når folk bruker ideene, er det velkjent at de bør gi en referanse.

Fra det eritreiske martyrens tre har det sudanesiske martyretreet født, og med så mange harde anstrengelser og tidkrevende sloganer kom det ut på hundrevis av bilder med oppfordringer til å plante martyrens tre.

Jeg var veldig opptatt med å lage (det sudanesiske folks martyrtre) fra (eritreiske martyrtreet). Jeg tegnet tusenvis av plakater med (martyrens tre) og skrev forskjellige samtaler for å oppmuntre folket til å plante (martyrens tre) for hver martyr. Mange grupper vi jobber i promoterte plakatene på det sosiale nettverket. Ethvert annet navn på en person vises med ideen om (martyrens tre) som skaperen av ideen vil være svindel, fordi dette er ideen min, og jeg har opprettet den tidligere på nittitallet.

Det eritreiske folket er åpent for ideer og er aktive, da de malte mer enn 5.000.000 martyrtre. Men det sudanesiske folk er kanskje ikke forpliktet til en slik idé, fordi de ikke vet de store resultatene av den. De vet ikke hvordan denne ideen er nyttig eller hvor dynamisk den er.

Nå kan du se det samme prosjektet i FaceBook, og jeg vet egentlig ikke om de har erklært noen referanse der, eller ikke. Ideen er også på Pinterest, og jeg vet heller ikke om de ble oppdrettet til ideen min, eller ikke.

Det som fremgår av dette er at det skal være troverdighet og åpenhet i det vi gjør når vi publiserer slike ideer. Dette er grunnen til at det er copyright også til ideer.

Så etter mer enn tretti år etter den datoen jeg opprettet ideen om martyrens tre, leste jeg på nettet om et martyrtre som sies å ha skjult Tolpuddle-martyrene på det tidspunktet de møttes for å danne en av verdens første fagforeninger. Det sies at Sycamore Tree fortsatt lever og er under omsorg av National Trust i landsbyen Tolpuddle, Dorset, Storbritannia.

Det hevdes også at treet er rundt 320 år gammelt, noe som betyr at det ville ha vært 150 år gammelt da martyrene møttes i 1834. Vel, det kan være mye å smi historien der ute. Vi vet allerede noen fakta om forfalskede historier. Slike fakta smidde historier viser seg å tjene en makt i denne verden.

Dette treet er imidlertid så forskjellig fra det eritreiske martyrens tre, dets fundament og dets mål. Det har ikke spesifikasjonene til Eritrean Martyr's Tree. Det eritreiske martyrens tre er fremdeles det første treet i sitt slag i verden og i menneskets historie.

Men spørsmålet å stille er hvorfor plutselig blir marteltreet en feber for noen virksomheter, etter innsatsen jeg gjorde på nettet gjennom mange grupper og sosiale styrer for å danne seg rundt? Og hvorfor når du bruker slike ideer du kommer over i noen kilde, unngå å nevne kilden og unngå ressurs?

Det er ingen måte å sjekke inn på FaceBook for eksempel, hvis du ikke er en bruker, og jeg vil aldri være en bruker på en så overfladisk plattform som den, som åpner porter for så mange mennesker som ikke vet hva som er forskjellen mellom A og Z i politikk og til og med i sosiale verdier. Du leser der litt, men du kan ikke få full informasjon for å se om de har ressurser eller ikke. FaceBook er også åpent for mange jegere av ideer, og det bryter alle lover om opphavsrett, glem å være en agent for mange politiske makter. Jeg vil aldri stole på slik svindel og svindel. Det gjør mer, ettersom det gjør vondt for små bedrifter.

* Les "30 Years Ago There were No Web and No Martyr's Tree on It" på språket ditt nedenfor:

🇸🇪 Les den på svensk 30 år sedan var det inget internet, eller Martyr's Tree på det og 30 år sedan var det inget internet, eller Martyr's Tree på det Comments.

🇹🇭 Les den på Thai 30 ปีที่ผ่านมาไม่มีเว็บและเห็นได้ชัดว่าไม่มีต้นไม้ของผู้พลีชีพ og 30 ปีที่ผ่านมาไม่มีเว็บและเห็นได้ชัดว่าไม่มีต้นไม้ของผู้พลีชีพ Comments.

🇻🇳 Les den på vietnamesisk 30 năm trước Không có Internet, hay Cây liệt sĩ trên đó og 30 năm trước Không có Internet, hay Cây liệt sĩ trên đó Comments.

* You are at 30 år siden Det var ikke noe internett og ikke noe martyrtrær på Comments.

May 10, 2020
Rating
starstarstarstarstar
30 år siden Det var ikke noe internett og ikke noe martyrtrær på 2
by: Khalid

* Read the beginning of "30 år siden Det var ikke noe internett og ikke noe martyrtrær på" at this link, before you read the following completion.


I tillegg til miljø- og geologiske fakta om at den eritreiske jorda var påvirket av den lengste krigen i Afrika, og det var kjemikalier, ødelagte våpen og landminer overalt.

Ideen var frisk, og ingen har oppfunnet den og gjort det til et produkt for en fullstendig nasjon å bruke den og implementere den i lys av fakta som finnes i den eritreiske jorda, i stedet for meg. Disse fakta har indikert at det er mer enn 500 000 eritreiske martyrer med beinene spredt på forskjellige steder i den nye frigjorte staten. Denne martyringen av masser og til og med ofre for nasjonen har aldri skjedd før i verden, bortsett fra i Algerie.

For å tilby hederlig begravelse til eritreiske martyrer som fortjener, og å bli overholdt av alle patriotiske eritreere, gjorde vi et omfattende søk og ba mange vitner om forbrytelsene begått av den etiopiske okkupasjonsmakten.

Vi søkte etter disse knoklene og hentet dem fra så mange forskjellige steder for å hedre de eritreiske martyrene og opprettet Martyr's Day, med feiringer i alle de eritreiske regionene. Byen Kern var hovedkvarteret for de første aktivitetene, og fra den stolte bruden fra alle eritreiske byer vandret martyrenes ånd, smilte i fred og fremsto lykkeligst av sin prestasjon for at brødrene deres skulle leve i en fri tilstand, gjennom deres trær.

Det var et av målene med ideen jeg har laget, fordi jeg elsker eritreiske mennesker og ser på dem som mitt folk også, og fordi jeg delte deres uavhengighetskamp. Ingen vil slette dette historiske faktum sammen med prestasjonene mine. Og hvis noen som ikke har tro, på det jeg gjorde, på grunn av misunnelige følelser, eller fordi han ikke liker meg, på grunn av mine prinsipper, bare hold kjeft.

Hjertet til ofre for nasjonen var og er fremdeles en visdom der jeg skapte ideen om martyrens tre for å oppnå å plante 5.000.000 martyrtre, som jeg har nevnt. Det var imidlertid ikke bare å plante martyrtrær, siden alle eritreere har fått betydningen av å være eritreere og betydningen av ofre for andre.

* Les "30 Years Ago There were No Web and No Martyr's Tree on It" på språket ditt nedenfor:

🇦🇱 Les den på albansk Invitation to Comment: 30 vjet më parë Nuk kishte asnjë Ueb & Asnjë Pemë e Dëshmorit mbi të og Invitation to Comment: 30 vjet më parë Nuk kishte asnjë Ueb & Asnjë Pemë e Dëshmorit mbi të Comments.

🇪🇹 Les den på amharisk Invitation to Comment 146: ከ 30 ዓመታት በፊት ድር የለም እና በላዩ ላይ የሰማዕት ዛፍ የለም og Invitation to Comment 146: ከ 30 ዓመታት በፊት ድር የለም እና በላዩ ላይ የሰማዕት ዛፍ የለም.

🇱🇧 Les den på arabisk Ftesën për të komentuar 145: 30 عاما لم تكن هناك شبكة انترنت ولا شجرة شهيد عليها og Invitation to Comment 145 Comments: قبل 30 عاما لم تكن هناك شبكة انترنت ولا شجرة شهيد عليها.

🇨🇳 Les den på kinesisk Invitation to Comment 147: 三十年前,没有互联网或烈士树 og Invitation to Comment 147: 三十年前,没有互联网或烈士树 Comments.

🇩🇰 Les den på dansk 30 år siden var der ikke noget web og ingen martyrstræ på og 30 år siden var der ikke noget web og ingen martyrstræ på Comments.

🇵🇭 Les den på filippinsk Invitation to Comment: 30 Taon na Magkaroon Walang Internet at walang Tree ng Martyr og Invitation to Comment: 30 Taon na Magkaroon Walang Internet at walang Tree ng Martyr Comments.

🇫🇷 Les den på fransk Il y a 30 ans, il n'y avait ni Internet ni arbre de martyr dessus og Il y a 30 ans, il n'y avait ni Internet ni arbre de martyr dessus Comments.

🇩🇪 Les den på tysk Vor 30 Jahren gibt es kein Web und keinen Märtyrerbaum darauf og Vor 30 Jahren gibt es kein Web und keinen Märtyrerbaum darauf Comments.

🇬🇷 Les den på gresk 30 χρόνια πριν δεν υπάρχει κανένας ιστός και κανένα δέντρο μαρτύρων og 30 χρόνια πριν δεν υπάρχει κανένας ιστός και κανένα δέντρο μαρτύρων Comments.

* Les den på Hawaiian 30 mau makahiki i hala ua ʻole mākou i ka pūnaewele a ʻaʻohe kumu lāʻau martyr ma luna og 30 mau makahiki i hala ua ʻole mākou i ka pūnaewele a ʻaʻohe kumu lāʻau martyr ma luna Comments.

🇮🇱 Les den på hebraisk Invitation to Comment 149: לפני 30 שנה לא היה בו שום אינטרנט ולא עץ שאהיד og Invitation to Comment 149 Comments: לפני 30 שנה לא היה בו שום אינטרנט ולא עץ שאהיד.

🇮🇹 Les den på italiensk 30 anni fa Non c'è web e nessun albero dei martiri og 30 anni fa Non c'è web e nessun albero dei martiri Comments.

🇯🇵 Les den på japansk Invitation to Comment 150: 0 年前ネットも殉教者のツリーもありません og Invitation to Comment 150: 0 年前ネットも殉教者のツリーもありません Comments.

🇰🇵 Les den på koreansk Invitation to Comment 151: 30 년 전 인터넷과 순교자의 나무는 없었다 og Invitation to Comment 151: 30 년 전 인터넷과 순교자의 나무는 없었다 Comments.

🇱🇻 Les den på latvisk Pirms 30 gadiem nebija tīmekļa un acīmredzot tajā nebija mocekļa koka and Pirms 30 gadiem nebija tīmekļa un acīmredzot tajā nebija mocekļa koka Comments.

🇵🇹 Les den på portugisisk 30 anos atrás, não havia teia nem árvore de mártires og 30 anos atrás, não havia teia nem árvore de mártires Comments.

🇷🇺 Les den på russisk Invitation to Comment 152: 30 лет назад на нем не было ни паутины, ни дерева мученика og Invitation to Comment 152 Comments: 30 лет назад на нем не было ни паутины, ни дерева мученика.

🇸🇰 Les den på slovakisk Pred 30 rokmi na nej nebol internet ani mučenícky strom and Pred 30 rokmi na nej nebol internet ani mučenícky strom Comments.

🇪🇸 Les den på spansk Hace 30 años no había Internet, ni ningún árbol de mártires en él og Hace 30 años no había Internet, ni ningún árbol de mártires en él Comments.

🇸🇪 Les den på svensk 30 år sedan var det inget internet, eller Martyr's Tree på det.

* You are at 30 år siden Det var ikke noe internett og ikke noe martyrtrær på Comments.

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Invitation to Comment.

Return to 30 aar siden Det var ikke noe internett og ikke noe martyrtraer paa.

Enjoy this page? Please pay it forward. Here's how...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.
Copyright © hoa-politicalscene.com

Did you get any of my books from Apple Books?

Click here to tell me & get some free books. Fill the form.

رواية "الموتُ شرقاً" تكشف لك سرّ الموت الشرقي التراجيدي المستمر للإنسان

Sudanese Journalist, poet, write and human and political activist Khalid Mohammed Osman

احصل علي الرواية الآن واكتشف إنهيار القواسم المشتركة، واستلهم إبداعا يشبه الأسطورة في النص الروائي

"Follow", "like", "tweet", or "pin" the pictures to express your love! Thanks

Horn Africa's Political Tragedy

Love in the Internet Time on Apple Books

Rising of the Phoenix Poetry on Apple Books

Free Poetry Picture Book

Free poetry picture book on Apple Books. You can use the images on public places for your customers to enjoy, while taking coffee.

The French & Spanish Versions

You can work the French versions and the Spanish versions of the two books above with me on, one on one bases. Contact Us.

HOAs Political Poetry Imaged

I'll be thankful, if you get one of my books.

My Books!

Publish Your Book

Let's be the publishers of your book. Use the form at Contact Us.


Work From Home With SBI!