FACEBOOK IS SOCIAL DICTATORSHIP & SOCIAL MEDIA SPAM, but that is not all. GET THE INSIGHTS ON HOAS ABOUT FACEBOOK., AS ONE OF HOA'S DYNAMICS AND SEE THE OTHER DYNAMICS IN MORE THAN 90 BILINGUAL PAGES.

Διανοητική ανάφλεξη!

hoa-politicalscene.com/invitation-to-comment140.html - Διανοητική ανάφλεξη: Η παγκόσμια σύνδεση μαζών για να σώσει τη γη είναι επείγουσα.

hoa-politicalscene.com/invitation-to-comment140.html - Διανοητική ανάφλεξη: Η παγκόσμια σύνδεση μαζών για να σώσει τη γη είναι επείγουσα.

Εισαγωγή:

Η ελληνική έκδοση του "Intellectual Ignition" μεταφράζεται από την αγγλική έκδοση που θα βρείτε στο Invitation to Comment: Intellectual Ignition. Διαβάστε τις δύο εκδόσεις και εάν εντοπίσατε λάθη, γράψτε τη σωστή ερμηνεία μέσω του συνδέσμου σχολίων που θα βρείτε στο κάτω μέρος του σελίδα. Θα λάβετε κάποια χρήσιμα δώρα, όταν το κάνετε αυτό και θα γράψετε τα σωστά κείμενα. Αν θέλετε να γράψετε για οποιαδήποτε "Διανοητική ανάφλεξη" σας, χρησιμοποιήστε τη φόρμα στη σελίδα εισόδου στη διεύθυνση Martyr's Tree.

Διανοητική ανάφλεξη

!

Νιώθω χαμηλά το καλοκαίρι και το φθινόπωρο. Δεν έχουμε μεγάλη άνοιξη εδώ στην Ευρώπη, σήμερα, καθώς το χιόνι έχει εξαφανιστεί και η άνοιξη μαζί του, ανοίγει το δρόμο σε δύο μόνο εποχές και μερικές φορές αυτές γίνονται δύο εποχές σε μία.

Όσον αφορά αυτό το συναίσθημα, οι λόγοι δεν είναι μέσα μου (εσωτερικά). Από το 2001, η κλιματική αλλαγή άρχισε να τεντώνεται, παρά τις κυβερνητικές υποσχέσεις, τις οποίες οι ηγέτες των κρατών σπαταλούν στις διασκέψεις για το κλίμα.

Η κλιματική καταστροφή επηρεάζει κάθε παλμό της ζωής στις κάποτε γνωστές χιονισμένες χώρες. Όλος ο κόσμος επηρεάζεται. Όμως, οι επιπτώσεις είναι δυσκολότερες στις χιονισμένες χώρες και στις χώρες των τροπικών δασών. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι μια φυσική κρίση, η οποία δεν είναι. Υπάρχουν στελέχη σε διεθνείς κυβερνήσεις που συμβάλλουν άμεσα στις φυσικές κρίσεις.

Όταν έλαβα την πρόσκληση για τις δραστηριότητες της διεθνούς αλλαγής του κλίματος, την οποία ετοίμασε η Πράσινη Ειρήνη, κατά τη διάσκεψη κορυφής για την αλλαγή του κλίματος στην Κοπεγχάγη τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009, είχα μεγάλες συζητήσεις με πολλούς εκπροσώπους από πολλά έθνη.

Αυτοί οι νέοι, καθώς και οι βετεράνοι του κλίματος των αυτόχθονων ανθρώπων και άλλων ομοιόμορφων ανθρώπων, που μου έδωσαν ελπίδες να κρατήσω, να συνεχίσω τον περιβαλλοντικό αγώνα, μέχρι να ανακτήσουμε το όζον. Δείτε σχετικούς πόρους.

100-beautiful-sites-in-the-world.com/climate-demonstration.html.

100-beautiful-sites-in-the-world.com/copenhagen-climate-demonstration.html.

100-beautiful-sites-in-the-world.com/copenhagen-climate-change.html.

Οι επιπτώσεις της αλλαγής εποχώνΟι μαζικές επιπτώσεις των εποχιακών αλλαγών στους ανθρώπους είναι οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής. Τόσοι πολλοί άνθρωποι εκτίθενται στο (SAD), σε όλο τον κόσμο.

Το θέμα δεν είναι μόνο οι μεγάλες νύχτες το χειμώνα. Παρά τον αντίκτυπο των μεγάλων χειμωνιάτικων βραδιών, οι θεραπευτές των προσβεβλημένων ατόμων θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν αυτήν τη λαχτάρα για να δημιουργήσουν πολλές χρήσιμες και παραγωγικές δραστηριότητες.

Μπορούν ακόμη και να κάνουν κάποιες ρομαντικές ρυθμίσεις για ζευγάρια, ή να δημιουργήσουν περισσότερες εγκαταστάσεις για να εμπλέξουν τους πελάτες σε κοινωνικές παραγωγικές δραστηριότητες.

Ένα τέτοιο αποτέλεσμα εποχιακών αλλαγών δημιουργεί επιλογές για διαφορετικές θεραπείες. Τέτοιες θεραπείες δημιουργούν θέσεις εργασίας. Μπορεί να υπάρχει μια ευκαιρία να δημιουργήσετε διαφορετικές επιχειρήσεις από τέτοια γεγονότα, όχι μόνο για χάρη των επιχειρήσεων, αλλά και για τους ανθρώπους.

(SAD) είναι η συντομογραφία για το Season Affective Disorder ... που στην πραγματικότητα έχει ρίξει πολλούς ανθρώπους μπροστά από τα τρένα και τους ενθάρρυνε να μπουν σε άλλες αυτοκτονικές μεθόδους και ναρκωτικά και κάποιες άλλες εγκληματικές συμπεριφορές.

Σημειώσεις: Μερικά έντομα και μερικά δέντρα, ειδικά αυτά που εξατμίζουν τα αρώματά τους / αρωματίζουν στον αέρα θα μπορούσαν να προκαλέσουν (SAD). Αυτό είναι στην πραγματικότητα το καλοκαίρι, καθώς έχουμε πολύ μικρά έντομα που εισέρχονται σε οποιαδήποτε ανοιχτή τρύπα στο πρόσωπό σας, ακόμα κι αν φοράτε γυαλιά, και ιστούς αράχνης (ιστούς αράχνης) στους δρόμους και πολύ περισσότερους θορύβους που προκαλούν πολλές παρενοχλήσεις και ψυχοπαθητικές συμπεριφορές.

Η έλλειψη φωτός το χειμώνα που προκαλεί SAD μπορεί να είναι αλήθεια. Αλλά, το αμφιλεγόμενο είναι ότι ... στην πραγματικότητα το χιόνι κάνει τις νύχτες όμορφες. Λάμπει τις νύχτες και έρχεται η ποίηση στη σκηνή για πολλή δημιουργικότητα. Δεν νομίζω ότι πρέπει να είναι πρόβλημα για τους άλλους.

Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να δημιουργήσουν ψυχολογικές δραστηριότητες για να θεραπεύσουν τον εαυτό τους και να τους προετοιμάσουν να χαλαρώσουν. Ένα άλλο πράγμα ... τα λευκά δέντρα που καλύπτονται από το χιόνι δημιουργούν πολύ όμορφα τοπία τη νύχτα, ειδικά όταν τα φώτα των αυτοκινήτων αντανακλούν πάνω τους. Όλα αυτά σημαίνει ότι οι μεγάλες σκοτεινές νύχτες μπορεί να είναι μόνο φαντασία και ψυχολογική.

Όλα για όσους είναι ευάλωτοι επειδή εκτίθενται σε οτιδήποτε στο εσωτερικό ή που έχουν υποστεί να εγκαταλείψουν το σπίτι του και να ζήσουν σε άλλη πολιτεία είναι το ανθρώπινο σύνθημα, μέσω του οποίου αντικατοπτρίζουμε την ανθρωπότητά μας.


* Διαβάστε "Διανοητική ανάφλεξη" στη γλώσσα σας παρακάτω:

🇪🇹 Διαβάστε το στα Αμαρικά Invitation to Comment 138: የአእምሮ ችሎታ.
🇱🇧 Διαβάστε το στα Αραβικά Invitation to Comment 137: الإشعال الفكري.
🇨🇳 Διαβάστε το στα Κινέζικα Invitation to Comment 139: 智力点火.
🇩🇰 Διαβάστε το στα Δανικά Invitation to Comment: Intellektuel antændelse.
🇵🇭 Διαβάστε το στα Φιλιππινέζικα Invitation to Comment: Intsik ng Pag-iintindi.
🇫🇷 Διαβάστε το στα γαλλικά Invitation to Comment: Ignition intellectuelle.
🇩🇪 Διαβάστε το στα Γερμανικά Invitation to Comment: Intellektuelle Zündung.
* Διαβάστε το στα Χαβανέζικα Invitación para comentar: ʻIke naʻauao naʻauao.
🇮🇱 Διαβάστε το στα εβραϊκά Invitación al comentario 141: סיעור מוחות אינטלקטואלי.
🇮🇹 Διαβάστε το στα ιταλικά Invitación a comentar: Accensione intellettuale.
🇯🇵 Διαβάστε το στα Ιαπωνικά Invitación al comentario 142: 知 的 点火.
🇰🇵 Διαβάστε το στα Κορεάτικα Invitación al comentario 143: 지적 점화.
🇵🇹 Διαβάστε το στα Πορτογαλικά Invitación a comentar: Ignição intelectual.
🇷🇺 Διαβάστε το στα ρωσικά Invitation to Comment 144: Интеллектуальное зажигание.
🇪🇸 Διαβάστε το στα Ισπανικά Invitación a comentar: ¡Encendido intelectual.


* You are at Invitation to Comment 140: Διανοητική ανάφλεξη.

* Read the activism map at:

Abadamak| Abadmak| Abu Damac| Annumor AlSudanyah| Arrest Sudanese Dictator| Awassa| Awassa Children's Village| Caligula the Sudanese| Conspiracy Theory| Crimes Committed By Sudanese Dictators| Crisis Group| Democracy is Not for the Mass in Sudan| Environment| Environment Protection| From Sudan Hunger Calls in a Deserted Valley| ICC| Muslim Brothers' Conspiracy Theory| My Beloved Thoughts| No Environment Protection in Sudan| Pick Up the Uprising Now| Some Countries Undermine the ICC| SOS Children's Village|

Click here to post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Invitation to Comment.

نُشرت مطلع هذا العام

رواية "الموتُ شرقاً" تكشف لك سرّ الموت الشرقي التراجيدي المستمر للإنسان

Sudanese Journalist, poet, write and human and political activist Khalid Mohammed Osman

احصل علي الرواية الآن واكتشف إنهيار القواسم المشتركة، واستلهم إبداعا يشبه الأسطورة في النص الروائي

"Follow", "like", "tweet", or "pin" the pictures to express your love! Thanks

Horn Africa's Political Tragedy

Love in the Internet Time on Apple Books

Rising of the Phoenix Poetry on Apple Books

Free Poetry Picture Book

Free poetry picture book on Apple Books. You can use the images on public places for your customers to enjoy, while taking coffee.

The French & Spanish Versions

You can work the French versions and the Spanish versions of the two books above with me on, one on one bases. Contact Us.

HOAs Political Poetry Imaged

I'll be thankful, if you get one of my books.

My Books!

Publish Your Book

Let's be the publishers of your book. Use the form at Contact Us.


Work From Home With SBI!