FACEBOOK IS SOCIAL DICTATORSHIP & SOCIAL MEDIA SPAM, but that is not all. GET THE INSIGHTS ON HOAS ABOUT FACEBOOK., AS ONE OF HOA'S DYNAMICS AND SEE THE OTHER DYNAMICS IN MORE THAN 90 BILINGUAL PAGES.

Intellektuel antændelse!

by Khalid Mohammed Osman

hoa-politicalscene.com/Intellektuel-antaendelse.html - Intellektuel antændelse: Vi er masserne, verdens samvittighed, og vi vil fortsætte med at kæmpe.

hoa-politicalscene.com/Intellektuel-antaendelse.html - Intellektuel antændelse: Vi er masserne, verdens samvittighed, og vi vil fortsætte med at kæmpe.

Introduktion:

Den danske version af "Intellektuel Ignition" er oversat fra den engelske version, du finder på Invitation to Comment: Intellectual Ignition. Læs de to versioner, og hvis du har fundet nogen fejl, bedes du skrive den rigtige fortolkning gennem kommentarlinket, som du finder i bunden af siden. Du får nogle nyttige gaver, når du gør dette og skriver de rigtige tekster. Hvis du kan lide at skrive om enhver "intellektuel antændelse", skal du bruge formularen på indgangssiden på Martyr's Tree.


Intellektuel antændelse

!

Jeg føler mig lav (nede) om sommeren og efteråret. Vi har ikke meget af foråret her i Europa i dag, da sneen er forsvundet og foråret med det, baner vejen til kun to sæsoner og nogle gange bliver disse to sæsoner i en. Med hensyn til denne følelse er grundene ikke inden i mig (internt). Siden 2001 begyndte klimaændringerne at strække sig på trods af statslige løfter, som statsledere spilder på klimakonferencer.

Klimakatastrofen påvirker enhver puls i livet i de engang kendte snedækkede lande. Hele verden er berørt. Men virkningerne er sværere i de snedækkede lande og landene i regnskoven. Mange mennesker tror, at det er en naturkrise, som det ikke er. Der er ledere i internationale regeringer, der bidrager direkte i naturkriserne.

Da jeg fik invitationen til aktiviteterne i forbindelse med den internationale klimaforandring, som er blevet forberedt af Green Peace, under klimatopmødet i København mandag den 7. december 2009, havde jeg store diskussioner med mange delegerede fra mange nationer.

Disse unge mennesker sammen med veteranklimaaktivister fra urbefolkningen og andre lignende mennesker, der er nede på jorden, har givet mig håb for at fortsætte miljøkampen, indtil vi får ozon tilbage. Se de tilknyttede ressourcer.

100-beautiful-sites-in-the-world.com/climate-demonstration.html.

100-beautiful-sites-in-the-world.com/copenhagen-climate-demonstration.html.

100-beautiful-sites-in-the-world.com/copenhagen-climate-change.html.

Effekterne af skiftende sæsonerMasse påvirkningerne af sæsonændringer på mennesker er virkningerne af klimaændringerne. Så mange mennesker udsættes for (SAD) over hele verden. Sagen er ikke kun de lange nætter om vinteren. På trods af denne påvirkning af lange vinteraftener, kunne de berørte menneskers terapeuter bruge denne længsel til at skabe mange nyttige og produktive aktiviteter.

De kan endda arrangere nogle romantiske arrangementer for par eller skabe flere faciliteter til at engagere klienterne i sociale produktive aktiviteter. Et sådant resultat af sæsonændringer skaber muligheder for forskellige behandlinger. Sådanne behandlinger er jobskabere. Der kan være en mulighed for at skabe forskellige virksomheder fra en sådan begivenhed, ikke kun af hensyn til virksomhederne, men for folket.

(SAD) er forkortelsen for Season Affective Disorder ... som faktisk har kastet mange mennesker foran togene og opmuntret dem til at komme ind i andre selvmordsmetoder og narkotikamisbrug og anden kriminel adfærd.

Bemærkninger: Nogle insekter og nogle træer, især dem, der fordamper deres duft / drys aromaer i luften kan forårsage (SAD). Dette er faktisk om sommeren, da vi har meget små insekter, der kommer ind i ethvert åbent hul i dit ansigt, selvom du bærer briller, og spindelvev (edderkoppespind) på gaderne og meget mere støj, der forårsager meget besvær og psykopatisk opførsel.

Manglen på lys om vinteren, der forårsager SAD, kan muligvis være sand. Men det kontroversielle er, at sneen faktisk gør nætterne smukke. Det gløder nætterne, og her kommer poesi ind i scenen for mange kreativiteter. Jeg synes ikke, at det skulle være et problem for andre.

Alt hvad de skal gøre er at skabe psykologiske aktiviteter til at behandle sig selv og forberede dem til at slappe af. En anden ting ... de hvide træer, der er dækket af sneen, skaber meget smukke scenerier om natten, især når bilens lys reflekteres på dem. Alt dette betyder, at de lange mørke nætter måske kun er fantasi og psykologiske.

Alle sammen for den ene, der er sårbar på grund af at blive udsat for noget indenlandske, eller som er blevet udsat for at flygte fra sit hjem og bo i en anden stat, er den menneskelige moto, gennem hvilken vi reflekterer vores menneskehed.

* Læs "Intellektuel antændelse" på dit sprog nedenfor:

🇪🇹 Læs det på amharisk Invitation to Comment 138: የአእምሮ ችሎታ.
🇱🇧 Læs det på arabisk Invitation to Comment 137: الإشعال الفكري.
🇨🇳 Læs det på kinesisk Invitation to Comment 139: 智力点火.
🇵🇭 Læs det på filippinsk Invitation to Comment: Intsik ng Pag-iintindi.
🇫🇷 Læs det på fransk Invitation to Comment: Ignition intellectuelle.
🇩🇪 Læs det på tysk Invitation to Comment: Intellektuelle Zündung.
🇬🇷 Læs det på græsk Invitation to Comment 140: Διανοητική ανάφλεξη.
* Læs det på hawaiisk Invitación para comentar: ʻIke naʻauao naʻauao.
🇮🇱 Læs det på hebraisk Invitación al comentario 141: סיעור מוחות אינטלקטואלי.
🇮🇹 Læs det på italiensk Invitación a comentar: Accensione intellettuale.
🇯🇵 Læs det på japansk Invitación al comentario 142: 知 的 点火.
🇰🇵 Læs det på koreansk Invitación al comentario 143: 지적 점화.
🇵🇹 Læs det på portugisisk Invitación a comentar: Ignição intelectual.
🇷🇺 Læs det på russisk a href="https://www.hoa-politicalscene.com/invitation-to-comment144.html">Invitation to Comment 144: Интеллектуальное зажигание.
🇪🇸 Læs det på spansk Invitación a comentar: ¡Encendido intelectual.


* You are at Invitation to Comment: Intellektuel antændelse.

* Read the activism map at:

Abadamak| Abadmak| Abu Damac| Annumor AlSudanyah| Arrest Sudanese Dictator| Awassa| Awassa Children's Village| Caligula the Sudanese| Conspiracy Theory| Crimes Committed By Sudanese Dictators| Crisis Group| Democracy is Not for the Mass in Sudan| Environment| Environment Protection| From Sudan Hunger Calls in a Deserted Valley| ICC| Muslim Brothers' Conspiracy Theory| My Beloved Thoughts| No Environment Protection in Sudan| Pick Up the Uprising Now| Some Countries Undermine the ICC| SOS Children's Village| Sudanese Martyrs Actions| Sudanese Martyrs Day| Invitation to Comment: Sudanese Martyr's Day Comments| Sudanese Martyrs Feast| Sudanese Martyrs’ Plans|

Click here to post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Invitation to Comment.

نُشرت مطلع هذا العام

رواية "الموتُ شرقاً" تكشف لك سرّ الموت الشرقي التراجيدي المستمر للإنسان

Sudanese Journalist, poet, write and human and political activist Khalid Mohammed Osman

احصل علي الرواية الآن واكتشف إنهيار القواسم المشتركة، واستلهم إبداعا يشبه الأسطورة في النص الروائي

"Follow", "like", "tweet", or "pin" the pictures to express your love! Thanks

Horn Africa's Political Tragedy

Love in the Internet Time on Apple Books

Rising of the Phoenix Poetry on Apple Books

Free Poetry Picture Book

Free poetry picture book on Apple Books. You can use the images on public places for your customers to enjoy, while taking coffee.

The French & Spanish Versions

You can work the French versions and the Spanish versions of the two books above with me on, one on one bases. Contact Us.

HOAs Political Poetry Imaged

I'll be thankful, if you get one of my books.

My Books!

Publish Your Book

Let's be the publishers of your book. Use the form at Contact Us.


Work From Home With SBI!